Η Κρίστι Γκάρετ είναι το τελευταίο «κουνελάκι» που θα ποζάρει χωρίς ρούχα για λογαριασμό του «Playboy», καθώς το ιστορικό ανδρικό περιοδικό σταματά τα γυμνά μετά από 60 ολόκληρα χρόνια.

Η Κρίστι, επιλέχθηκε ως η «Μις Φεβρουάριος 2016», και θα είναι η τελευταία «Playmate» που θα εμφανιστεί στο «Playboy», πριν τον πλήρη ανασχεδιασμό του που έρχεται τον Μάρτιο.

Σημειώνεται ότι το πρώτο μοντέλο που έκανε γυμνό εξώφυλλο για το «Playboy» ήταν η Μέριλιν Μονρόε τον Δεκέμβριο του 1953.

Όπως είναι φυσικό, μετά την επιλογή του θρυλικού «Playboy» να της αφιερώσει 12 σελίδες, η Γκάρετ δεν κρύβει την χαρά της, δηλώνοντας στην «New York Daily News»:

«Είμαι πολύ περήφανη που θα ποζάρω για το Playboy. Αυτό είναι ιστορία!Είναι μια τεράστια συμφωνία. Το να είμαι το τελευταίο γυμνό κουνελάκι με κάνει να κλαίω και να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη!».

Όσο για το ποια είναι η Κρίστι Γκάρετ που μετά από αυτή την φωτογράφιση φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον;

Κατάγεται από την Γεωργία, μιλά έξι γλώσσες και όνειρο της (μετά την φωτογράφιση) είναι να πάει να μείνει μόνιμα στο Los Angeles.


TAGS