Για όλους και για όλα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά».

Για την πορεία της στην τηλεόραση και τη σχέση της με τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια είπε:

Βρίσκομαι σε πολύ καλή δημιουργική φάση. Κάνοντας αυτή την ανασκόπηση των 4 ετών θα έλεγα ότι οι περισσότερες στιγμές στην πορεία μου είναι καλές. Φέτος νιώθω όμορφα και δυνατή. Νιώθω ένα πολύ οικείο περιβάλλον στην εκπομπή με προσιτούς ανθρώπους που συζητάμε τα πάντα.

«Οι σχέσεις, οι φιλίες δοκιμάζονται. Δεν μπορώ να πω ποιον νιώθω φίλο μου μέσα στο κανάλι ακόμα. Είναι δύσκολο να έρθεις κοντά με ανθρώπους που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, που η καθημερινότητα τους είναι αρκετά φορτωμένη» σημείωσε.

Όταν η κουβέντα έφτασε στην αγωγή που έχει κάνει στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και στη Σάσα Σταμάτη είπε κατηγορηματικά πως «δεν θα ήθελα να το συζητήσω».

Ακόμη αναφέρθηκε και στο νέο συνεργάτη της εκπομπής της, τον Πέτρο Κουσουλό και τόνισε πως δεν τον «έκλεψε» από τον Δήμο Βερύκιο καθώς ήταν τελειωμένη η συνεργασία τους. 

Τέλος αποκάλυψε πως παίρνει πολλά γράμματα από τον κόσμο και νιώθει τυχερή και ευγνώμων για αυτό ενώ δεν δίστασε να πει πως της έχουν κάνει και ερωτική εξομολόγηση μέσα από αυτά.