«Φωτιές» έχει ανάψει στο Μπάκινγχαμ το μυστικό ειδύλλιο ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Πίπα Μίντλετον.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «OK», τα μικρά αδέλφια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πιάστηκαν στα «πράσα» την ημέρα του βασιλικού γάμου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοια δημοσιεύματα, ωστόσο αυτή τη φορά αποκαλύπτονται νέες, «καυτές» λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρι και η Πίπα είχαν κρυφό ειδύλλιο για τρεις μήνες. Ο νεαρός πρίγκιπας πρόσεξε την αδερφή της νύφης του κατά τη διάρκεια του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μιντλετον το 2010 και πως καθ’ όλη τη διάρκεια, οι δυο τους φλέρταραν. Το περιοδικό υποστηρίζει ότι έχει λεπτομέρειες για το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού και πως η δούκισσα του Κέμπριτζ τους έπιασε να... φιλιούνται στις τουαλέτες του παλατιού κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης!

«Σε κάποια στιγμή, η Κέιτ πήγε να τσεκάρει το μακιγιάζ της και τους βρήκε να φιλιούνται στο μπάνιο» αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Και όπως τονίζει η ίδια πηγή, η Κέιτ δεν χάρηκε καθόλου με αυτό που είδε!

Ο Χάρι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «κυνήγησε» την Πίπα για μήνες αλλά εκείνη δεν... ενέδωσε γιατί δεν ήθελε να εκνευρίσει περισσότερο την αδερφή της. Έτσι τόσο ο Χάρι όσο και η Πίπα Μίντλετον άρχισαν να βγαίνουν με άλλους.