Ανατριχίλα προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Αντριάννα Παρασκευοπούλου, περιγράφει το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Η δημοσιογράφος σε ένα μήνυμα στο Facebook περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα βίωσε, τα δευτερόλεπτα που σερνόταν με την οροφή του αυτοκινήτου στην άσφαλτο και τα οποία της φάνηκαν χρόνια και το πώς απεγκλωβίστηκε μόνη της. 

Ολα αυτά με ένα σκοπό: Να στείλει, μέσα από τη δραματική εμπειρία της, το μήνυμα ότι «η ζώνη σώζει ζωές». 

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου: 

«Χθες το πρωί μια κυρία παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τέτοια ταχύτητα ,που το αυτοκίνητό μου ντελαπάρισε και για εξήντα μέτρα σερνόμουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογίσω αν θα σταματήσω σε τοίχο αν θα τρακάρει πάνω μου και άλλο αυτοκίνητο καθώς στροβιλιζόμουν στο αντίθετο ρεύμα .Τζάμια έσπαγαν παντού και μου φάνηκαν χρόνια μέχρι να σταματήσει .Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου .Οταν σταμάτησε άκουσα κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά .Δεν με έβγαζε κανείς έξω .Μου πήρε ώρα να απεγκλωβιστώ μόνη μου και βγήκα από ένα σπασμένο τζάμι .Ολοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα .Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Να φοράτε πάντα τη ζώνη από το πρώτο λεπτό .ΥΓ λυπάμαι για το ΕΚΑΒ ,που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαίνω το Γολγοθά της δουλειάς τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Γ. Γεννηματάς που παρά τις τραγικές ελλείψεις από τα απλά κολάρο,κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδώ και μήνες τομογράφο ,στάθηκαν άνθρωποι .Να φοράτε ζώνη γιατί αλήθεια σώζει ζωές».