Πιπεράτες αποκαλύψεις για τη βραδιά που έπεσε στο ίδιο κρεβάτι με τον George Clooney έκανε η Cindy Crawford.

«Πριν γνωρίσει την Amal Alammudin, ο George και ο σύζυγός μου έβγαιναν μαζί τα βράδια. Αν και μου πρότειναν να πηγαίνω μαζί τους, ένα Σαββατόβραδο έμεινα στο σπίτι με τα παιδιά», εξιστόρησε το top model των ‘90s.

Όπως περιέγραψε η Cindy, οι δύο άνδρες επέστρεψαν αργά το βράδυ και ο George αποφάσισε να κοιμηθεί στον ξενώνα τους και όχι στο σπίτι του. Μάλιστα, στο εν λόγω δωμάτιο συνηθίζει να κοιμάται ο σύζυγος του μοντέλου, ο Ράντι Γκέρμπερ, μετά τα… ξενύχτια του, προκειμένου να μην την ενοχλεί.

«Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στον ξενώνα για να δω αν είναι καλά. Τον είδα να κοιμάται μπρούμυτα, χωρίς να έχει βγάλει τα παπούτσια του και αποφάσισα να το κάνω εγώ, λέγοντάς του γλυκόλογα», συνέχισε η Cindy.

Κάνοντας νάζια, το μοντέλο άναψε τα φώτα, ο άνδρας που κοιμόταν ξύπνησε και τότε διαπίστωσε ότι… ήταν ο George Clooney! «Δεν ξέρω ποιος σοκαρίστηκε περισσότερο, εγώ ή εκείνος! “Θεε μου”, είπε αυτός, “Θεέ μου” είπα κι εγώ και βγήκα αμέσως έξω! Βρήκα τον Ράντι στο δωμάτιο της κόρης μας και τον ξύπνησα», πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως, αν δεν είχε ανάψει τα φώτα, θα κοιμόταν μαζί με τον ηθοποιό όλο το βράδυ!