Διπλή γιορτή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που χθες γιόρταζε τα γενέθλια της αλλά και την επιστροφή της στον τηλεοπτικό αέρα. Η νεαρή παρουσιάστρια βρέθηκε να κάνει «Πολύ μπλα-μπλα» ξανά on air καθώς ξεκίνησε η εκπομπή της στο Alter. Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η μέρα της είχε ήδη ξεκινήσει πολύ ευχάριστα και… ευωδιαστά καθώς το πρωί βρήκε μια πανέμορφη τεράστια ανθοδέσμη να την περιμένει στο σαλόνι του σπιτιού της, δώρο από τον αγαπημένο και μέλλοντα σύζυγο της, Θέμη Σοφό.

Στην κάρτα που συνόδευε την ανθοδέσμη ο γνωστός και καταξιωμένος δικηγόρος ευχόταν στην αγαπημένη του χρόνια πολλά και καλή εκπομπή. Με ανεβασμένη διάθεση λοιπόν πήγε στο κανάλι του Μπουρναζίου, νιώθοντας πολύ τυχερή που τα γενέθλια της συνέπεσαν με το ξεκίνημα της εκπομπής, «θεωρώ πολύ καλή συγκυρία ότι η εκπομπή συνέπεσε με τα γενέθλια μου. Το θεώρησα σημαδιακό. Ήταν μια γλυκιά σύμπτωση και χαίρομαι που βγήκαμε πάλι στον αέρα και την ημέρα των γενεθλίων μου επέστρεψα στη δουλειά μου, κοντά στους φίλους μου και συνεργάτες μου» δήλωσε η Σταματίνα.

Όσο για τα δώρα που πήρε, η παρουσιάστρια είπε στην Espresso: «Δέχτηκα πολλά δώρα αλλά και όμορφες ευχές. Είναι αυτό που είχα ανάγκη και είναι ιδιαίτερα σημαντικό».