current views are: 12

16 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση14:02

Εύη Αδάμ: Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει

Στα σχόλια του πρώην συζύγου της, Λάμπη Λιβιεράτου, για τη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τις κόρες της, απάντησε η Εύη Αδάμ. 

Δημοσίευση 14:02’

Στα σχόλια του πρώην συζύγου της, Λάμπη Λιβιεράτου, για τη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τις κόρες της, απάντησε η Εύη Αδάμ. 

Στα σχόλια του πρώην συζύγου της, Λάμπη Λιβιεράτου, για τη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τις κόρες της, απάντησε η Εύη Αδάμ

Σε συνέντευξή της, η Εύη Αδάμ τονίζει:

Κάθε φορά που θα δουλεύω, θα πρέπει να δέχομαι επικριτικά σχόλια και να το κάνουν θέμα; Πρέπει να απολογούμαι για τη δουλειά μου; Δεν έχω καταλάβει…

Είναι αλήθεια ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος, ζήτησε από το δικαστήριο να καταβάλλει διατρορφή και για τις δύο κόρες του, του ποσού των 300 ευρώ; «Δεν θα ήθελα να σου απαντήσω πάνω σε αυτό… Μου αρκεί που ξέρουμε πολύ καλά εγώ και οι κόρες μου τι έχουμε περάσει μέσα στο σπίτι μας και αυτό είναι αρκετό…», απαντά.

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος άφησε να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει την συνεπιμέλεια των κοριτσιών; «Άκου θα σου απαντήσω για μένα … Την επιμέλεια την έχω και θα την έχω πάντα όπως επίσης από την πρώτη στιγμή έχω αναλάβει την φροντίδα και τα έξοδα των κοριτσιών», λέει η Εύη Αδάμ.


σχετικα αρθρα