Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με αφορμή τη νέα του ταινία «Ένας άλλος κόσμος», που έκανε πρεμιέρα  στους κινηματογράφους την Πέμπτη.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του, όταν ο ίδιος ήταν τεσσάρων ετών. «Φυσικά και το γεγονός αυτό με καθόρισε. Όλα αυτά φτιάχνουν ένα χαρακτήρα, έναν ψυχισμό. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά σήμερα, μπορεί και να μην έγραφα σήμερα». 

«Αυτός ο χωρισμός μπορεί να σε έχει επηρεάσει κάπου, στο ότι δεν έχεις φτιάξει την προσωπική σου ζωή;», τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. «Οδηγούσα όταν ερχόμουν εδώ και σκεφτόμουν ότι είναι σαν να πηγαίνω Κυριακή στη μάνα μου... Οι γονείς μου δεν με ρωτάνε: ''Τι θα γίνει;  Γιατί δεν κάνεις ένα παιδάκι;'', αλλά η Ελένη θα με ρωτήσει. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια πολύ μεγάλη οικογένεια και πολύ δεμένη. Εγώ μπορεί να μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά οι επαφές με την οικογένειά μου στην Κρήτη είναι πολύ στενές. Είμαστε μία πολύ μεγάλη και πολύ δεμένη οικογένεια... Οπότε, το έχω σκεφτεί και μεγαλώνοντας aυτό το κομμάτι του παιδιού το σκέφτομαι», απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Έχει κάνει μακροχρόνια σχέση; «Ναι, έχω κάνει. Ήμουν στα 24-25...Νομίζω κάποιοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για μακροχρόνιες σχέσεις και κάποιοι άλλοι πάνε προς το εργένικο, το αυτόνομο. Μη ξεχνάς πως είμαι ένας αυτάρκης άνθρωπος και όσο μεγαλώνω, είμαι και πιο δύσκολος. Δεν είμαι άνθρωπος που νιώθει καμιά ιδιαίτερη μοναξιά!».