Τα πρώτα της Χριστούγεννα θα γιορτάσει φέτος η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία πόζαρε δίπλα στον μεγάλο αδελφό της, πρίγκιπα Γεώργιο.

Η μόλις 6 μηνών πριγκίπισσα και ο 2 ετών αδελφός της κλέβουν την παράσταση στην εορταστική φωτογραφία, που θα στείλουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, για να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα σε συγγενείς και φίλους. 

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο μέσα από τους λογαριασμούς που διαθέτει σε Twitter και Instagram το παλάτι Kensington.

Η οικογένεια θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στην εξοχική τους κατοικία στο «Anmer Hall» όπου θα βρεθούν εκεί και οι γονείς της Κέιτ αφού το ζεύγος παρευρεθεί πρώτα στην εκκλησία με τους γαλαζοαίματους. 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το δώρο της Charlotte και του Γεώργιου για τις γιορτές αλλά είναι γνωστό ότι ο μικρός πρίγκιπας αγαπάει ιδιαίτερα τα αεροπλανάκια, τα ελικόπτερα και γενικότερα αυτού του είδους τα παιχνίδια. 

Για την περίοδο που η οικογένεια θα μείνει εκεί έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις πάνω από το «Anmer Hall» προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών. Παρά το γεγονός ότι οι δύο γονείς είναι υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά τους που και που δημοσιεύουν κάποιες φωτογραφίες τους μιας και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα τους.