Ολόγυμνος για το εξώφυλλο του περιοδικού «Eγώ Weekly» πόζαρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, μιλώντας για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον χαρακτηρισμό του «κακού παιδιού» που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα του, τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του και αποκαλύπτει πώς αισθάνεται όταν αναζητά στο google το όνομά του

Αν χτυπήσει κάποιος το όνομα «Μαζωνάκηςς» στο internet, θα επιβεβαιώσει όλους τους αστικούς μύθους που ακούγονται για τους ανθρώπους που δουλεύουν νύχτα. Τι λέει για όλα αυτά; «Αστεία πράγματα, μόνο αυτό. Τους νοιάζει τι κάνει ο Μαζωνάκης στο σπίτι του όταν είναι μόνος του ή αν μπορεί, όταν τραγουδάει, να μεταφέρει κάτι θετικό στον άλλο;»απάντησε στο Εγώ Weekly.

Δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο; «Για το ίδιο μιλάμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα νομιμοποιήσουμε την ''κλειδαρότρυπα'' ως τρόπο ενημέρωσης, γνώμης, γνώσης και κριτικής για τους ανθρώπους. Από την άλλη, ένας καλλιτέχνης αυτό που προσφέρει είναι η τέχνη του, μόνο αυτή έχει σημασία κατά βάση και γι' αυτήν κρίνεται.»

Υπήρξαν άνθρωποι στο παρελθόν που με τις συμπεριφορές τους δεν τον άφηναν να εξελιχθεί;

«Και να γινόταν κάτι τέτοιο, ποιος θα έφταιγε, αυτοί ή εγώ; Δεν συνέβη όμως και αλίμονο αν έπειτα από τόσα χρόνια πορείας και αγώνα, έφτανα στο σημείο να μεμψιμοιρώ για τέτοια πράγματα, θα ήταν γελοίο.», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Τα κακά παιδιά κάποτε πουλούσαν κατά κόρον. Τον βόλεψε αυτή η νοοτροπία;

«Θα σας το πω μια κι έξω χωρίς καμιά περιστροφή: Δεν ένιωσα ποτέ κακό παιδί, μη σας πω ότι αισθανόμουν ακριβώς το αντίθετο, πολύ συνεσταλμένος έως ντροπαλός.» Ως προς τον εαυτό του τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει ποτέ κακό παιδί; «Ίσως με τη συμβατική έννοια του όρου, αν και δεν θα το έλεγα «κακό παιδί». Αυτοκαταστροφικός υπήρξα κάποιες φορές.», απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.