Σε πολλές αποκαλύψεις προχώρησε η Jennifer Lawrence, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο σόου «Watch What Happens Live».

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει φιλήσει - εκτός κινηματογραφικών πλατό- τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, «Hunger Games»,  Liam Hemsworth και ότι έχει καπνίσει ινδική κάνναβη, λίγο πριν παραστεί σε απονομή των Όσκαρ.

«Έχεις ποτέ ανταλλάξει φιλί με τον συμπρωταγωνιστή σου, Liam Hemsworth;», ήταν η ερώτηση του «οικοδεσπότη» του show, Andy Cohen για ναπάρει την απάντηση της Jennifer Lawrence: «Ο Liam και εγώ, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ο Liam είναι πολύ καυτός!». 

Μάλιστα πριν το διάλειμμα για διαφημίσεις, η χολιγουντιανή σταρ, πρόλαβε να πει: «Μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Liam».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη που έκανε η Jennifer Lawrence. Όπως είπε, η 25χρονη, είχε καπνίσει ινδική κάνναβη πριν από απονομή των βραβείων Όσκαρ, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει, σε ποια απονομή. «Είδα τον αδερφό μου να καπνίζει, πριν από κάποια Όσκαρ, δεν θα πω σε ποια (απονομή) και κάπνισα και εγώ λίγο», είπε.