Θύμα των «αγανακτισμένων» έπεσε η «θεά» Ηλίας Ψινάκης. Ο προπυλακισμός των βουλευτών χθες το βράδυ στο Σύνταγμα έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, και από την οργή των «αγανακτισμένων» δε γλίτωσε ούτε ο κοσμικός Ηλίας. Ο γνωστός μάνατζερ, συνεχώς ενημερώνει μέσω twitter, ότι είναι υπέρ των «Αγανακτισμένων» και πως κατεβαίνει και αυτός στο Σύνταγμα. Πριν δυο ημέρες, λοιπόν, ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, αποφάσισε να κατέβει για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας και να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους πολιτικούς και το σύστημα. Έλα όμως που οι ειρηνικοί διαδηλωτές δεν πίστεψαν τις ειρηνικές προθέσεις του, και τον θεώρησαν αναπόσπαστο μέρο του «βρώμικου» πολιτικού συστήματος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα...το γιουχάϊσμά του.

Εκεί που καθόταν και «διαμαρτυρόταν», βρέθηκε μια ομάδα ανθρώπων που του επιτέθηκαν, αρχικά, λεκτικά! Συγκεκριμένα, του φώναζαν να φύγει από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ότι δεν έχει καμία δουλειά εκεί γιατί δεν γίνεται να αγανακτεί με κότερα και λιμουζίνες. Ο Ηλίας Ψινάκης, αρχικά αιφνιδιάστηκε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

 Όμως, οι «Αγανακτισμένοι» συνέχισαν να φωνάζουν και να του λένε πως είναι προσκείμενος προς το κόμμα του ΛΑ.ΟΣ και πως κατέβηκε στην πορεία για να κάνει εφέ και όχι γιατί πραγματικά…αγανακτεί. Η ιστορία σοβάρεψε και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εν συνεχεία ένα άγριο κυνηγητό από τη μεριά των Αγανακτισμένων για λόγους εκφοβισμού, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες, με τον Ηλία να τρέπεται σε άτακτη φυγή.


Πηγή: gossip-tv.gr