Έξω φρενών έγινε η Κλέλια Ρένεση, όταν ρωτήθηκε αν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Manu Chao.

Η ηθοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον χωρισμό της από τον Αντώνη Κανάκη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 54χρονου διάσημου καλλιτέχνη σε συνέντευξη της στην «Αγορά», έκοψε μια και καλή την συζήτηση για τα προσωπικά της, χωρίς να κρύψει την ενόχληση της για όσους επιμένουν να ασχολούνται με αυτά:

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει επαφή με δημοσιογράφους, δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι. Αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας είναι κάτι έξω από μένα και δεν θέλω να το παίξω. Το αν μοιράζομαι ή όχι την ζωή μου με κάποιον δεν αφορά και κανέναν. Δεν θα μπω στη διαδικασία ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να επιβεβαιωθώ μέσα από την προσωπική μου ζωή.

«Ούτως ή άλλως οι σχέσεις που κάνω είναι περίεργες και ελεύθερες, δεν θέλω να με προσδιορίζουν ως άνθρωπο και δεν θέλω να εγκλωβίζομαι. Νιώθω ότι αυτό που έχω να δώσω στο κοινό είναι πιο δυνατό από ένα κουτσομπολιό του λεπτού. Όλα αυτά είναι αστεία, με προσπερνούν και δεν με αγγίζουν. Προτιμώ ναλύσω ένα σταυρόλεξο από τα να διαβάσω ένα δημοσίευμα για τα άπλυτα του καθενός. Η κλειδαρότρυπα στη ζωή του άλλου είναι τεράστια παγίδα», είπε ακόμα.