Για την εγκυμοσύνη της και τα άγχη της ως γυναίκα μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στην Τατιάνα Στεφανίδου, καλεσμένη στο «Αξίζει να το Ζεις» της Τετάρτης. «Έχω πάρει οκτώ κιλά χωρίς να κάνω προσπάθεια για να μην πάρω. Δεν πρέπει όμως να το λέω αυτό. Η Σίσσυ Χρηστίδου μου είχε πει “είσαι τρελή; Μη μιλάς για τα κιλά. Θα σε μισήσουν όλες οι γυναίκες!”. Εγώ μάλλον είμαι τυχερή. Βέβαια, έχω ακούσει ότι τους δύο τελευταίους μήνες παίρνεις τα περισσότερα» εξήγησε η Δέσποινα Καμπούρη, που θα φέρει στον κόσμο την κόρη της τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Φοβάμαι μην κάνω ραγάδες στην κοιλιά. Είμαι μονίμως με κρέμες!».

Ποιος είναι όμως αυτός που έχει δει όλους τους υπερήχους, εκτός από τον σύντροφό της και τα μέλη της οικογένειάς της; «Ο Βαγγέλης Περρής τους έχει δει όλους! Πάω τόσο χαρούμενη στο γραφείο μετά από κάθε εξέταση και με κοροϊδεύει» είπε η 29χρονη δημοσιογράφος, που συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Περρή τόσο στην εκπομπή «Όλα», όσο και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Τέλος, η Δέσποινα μίλησε για την επιστροφή της εκπομπής της, «LifeStyle», στον αέρα του Alter το Σάββατο: «Είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενη» είπε, μεταξύ άλλων.Πηγή: yupi.gr