Για τη «μάχη» που δίνει με την ανορεξία μίλησε η Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας.

«Νόμιζα ότι και τότε καταλαβαίνω. Δεν ήμουν σε πλήρη ύπνο. Τώρα πια που βλέπω τις φωτογραφίες και έχουν περάσει κάποια χρόνια ήταν αλήθεια πολύ τρομαχτικές. Καλά έκανα όμως και τις ανέβαζα για να τις βλέπω και να μην ξεχνιόμαστε. Και να τις βλέπει και κανένας άλλος άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να θέλει να είναι έτσι, ούτε για μισή ώρα», παραδέχθηκε η Νανά Καραγιάννη βλέποντας τις φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν.

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την ουσιαστική βοήθεια που μπορεί να λάβει ένας άνθρωπος με νευρική ανορεξία που εκτός από το περιβάλλον του χρειάζεται κυρίως να είναι από κάποιον ειδικό. Γυρνώντας πίσω, η Νανά Καραγιάννη μπορεί να δει πιο καθαρά τους λόγους που την οδήγησαν στο πρόβλημα με την υγεία της και λύγισε μιλώντας για τη σχέση με τη μητέρα της και πόσο της έλειπε και δεν μπορούσε να της το εκφράσει.

«Ήθελα να τραβήξω την προσοχή πολύ πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων. Δηλαδή.... ανθρώπου. Της μαμάς μου. Αυτό βέβαια καταλαβαίνεις ότι όχι απλά δεν το είχα υποψιαστεί καν... αυτό βγήκε τελευταία μέσα από τη θεραπεία και σοκαριστικά πάρα πολύ. Την τράβηξα, αλλά την πόνεσα πάρα πολύ. Ήθελα να της δείξω ότι δεν είναι όλα καλά. Αυτό που δεν μπορούσα να πω το έδειχνα. Πολύ δύσκολο. Σήμερα είμαστε ουσιαστικά καλά και έχουμε μόνο τη χιλιομετρική απόσταση, ενώ πριν λίγα χρόνια είχαμε όλες τις αποστάσεις. Που είναι πιο δύσκολες βέβαια. Από ένα σημείο και έπειτα που κατάλαβε τι είχε γίνει με στήριξε» είπε και δεν παρέλειψε αυτή τη φορά να καλέσει και δημόσια τη μητέρα της, καθώς θέλει να την έχει δίπλα της.