Η Τάνια Τσανακλίδου έχει συμφιλιωθεί με τη ζωή και την ηλικία της: «Zω στο Παγκράτι, σε ένα απλό διαμέρισμα, και έχω ένα αυτοκίνητο που δε σκοπεύω ν΄αλλάξω, παρά μόνο όταν χαλάσει. Δε φοράω ακριβά ρούχα και κοσμήματα, δε συχνάζω σε κοσμικές συνάξεις». Μιλώντας για τα παραπανίσια κιλά που έβαλε, αποκάλυψε ότι «όταν πάχυνα ήμουν απαρηγόρητη. Όμως από τσαντίλα και μόνο, αποφάσισα πως δε θα χάσω κιλά. Έτσι, για να τους ενοχλήσω. Και να βγάλω κάποιες γυναίκες από τον τρόμο της σιλουέτας».

Η κίνηση της αυτή όπως λέει στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly”, «θέλει μαγκιά. Γιατί κάθε φορά που βλέπεις τα μούτρα σου στον καθρέφτη κι έχουν αυτό το χάλι, στεναχωριέσαι».

Πως πήρε αυτά τα κιλά; «με την εμμηνόπαυση, όπως όλες οι γυναίκες». Μητέρα μπορεί να μην έγινε ποτέ, ωστόσο κατάφερε όπως λέει «να αντισταθμίσω αυτή την έλλειψη με τη δημιουργικότητα».

Στη ζωή της έζησε με πολύ πάθος και έρωτα. Ισχύει το ίδιο και σήμερα; «Eίμαι μια γυναίκα με εμμηνόπαυση. Τι κουβέντα να κάνουμε για έρωτες; είναι βλακώδες και γελοίο».

Άλλωστε δηλώνει ότι έχει κλείσει σαν γυναίκα: «ούτε η ψυχή μου ούτε το σώμα μου επιθυμούν πια έρωτες».Ποια είναι η σχέση της με το χρόνο; «πότε συμφιλιώνομαι, πότε τσακώνομαι».

Παρ’ όλ’ αυτά δε θα κατέφευγε ούτε στο μπότοξ αλλά ούτε και στο λίφτινγκ: «Tο θεωρώ βαρβαρότητα στο σώμα που μου έδωσε ο θεός. Πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθούμε ότι γερνάμε και πεθαίνουμε. Είναι τρομερή νεύρωση να μην αποδέχεσαι τη φθορά του χρόνου».
Πηγή: star.gr