Breaking News

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Σεισμός τώρα αισθητός στην Αττική

current views are: 13

14 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση10:06

Λάκης Γαβαλάς: Αισθάνομαι γυναίκα, αλλά έχω υπάρξει και βαρύς άντρας

Για το σύμφωνο συμβίωσης, τα λεγόμενα Μητροπολίτη Αμβρόσιου και τη σχέση του με το σεξ μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Δημοσίευση 10:06’

Για το σύμφωνο συμβίωσης, τα λεγόμενα Μητροπολίτη Αμβρόσιου και τη σχέση του με το σεξ μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Για το σύμφωνο συμβίωσης, τα λεγόμενα Μητροπολίτη Αμβρόσιου και τη σχέση του με το σεξ μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς

Σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, ο σχεδιαστής δήλωσε:

Καταρχήν είμαι σύμφωνος στο ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που γουστάρει. Στη ζωή μου, στο μυαλό μου είμαι total γυναίκα. 100%. Πολλές φορές έτσι νιώθω. Όμως έχω υπάρξει και βαρύς άντρας. Έχω απατήσει γυναίκα σύντροφό μου με αυτό που αισθανόμουν εγώ. Ποιο; Με το ότι αισθανόμουν γυναίκα μέσα μου. Αυτό είναι βαθύ αλλά το εννοώ.

«Φυσικά και είμαι σύμφωνος με το σύμφωνο. Έτσι κι αλλιώς ο gayσμός, με την καλή και την κακή έννοια, εξαπλώνεται διαρκώς. Είναι συναίσθημα και πάθος. Δεν θα κόψω αυτά τα πράγματα από κανέναν, γιατί δεν τα αφαιρώ ούτε από μένα. Θα αναζητήσω ένα γλυκό φιλί, θα νιώσω μία έλξη από έναν άνθρωπο, χωρίς να με νοιάζει αν δεν είναι γυναίκα».

Σχετικά με τα σχόλια του Μητροπολίτη Αμβρόσιου περί «ξεφτυλισμένων» ομοφυλοφίλων και πως θα πρέπει να τους φτύνουν ανέφερε πως «Εσείς παρεξηγήσατε τις δηλώσεις του! Εννοούσε να τους φτύνετε για να μην τους ματιάσουν! (γελάμε). Δεν θέλω να μαλώσω με τον Αμβρόσιο γιατί τον ζηλεύω για ένα πράγμα: έχει ένα πολύ πιο ωραίο βεστιάριο από το δικό μου. Κι επειδή σε λίγο έχουμε Απόκριες, δεν θα μαλώσω μαζί του».

Μιλώντας για τη σχέση του με το σεξ, ο Λάκης Γαβαλάς είπε:

Έτσι έχω βγάλει τον σκύλο μου! (γελάμε). Όταν έχω κάτι που με ελκύει, είμαι αχόρταγος, unlimited. Το θέλω όλη την ώρα. Θέλω να το γεύομαι συνέχεια. Αλλά επειδή είμαι και ντροπαλός, εστιάζω μόνο σε ένα άτομο. Κι όταν το κάνω αυτό, τότε το κάνω συνέχεια. Επίσης, είμαι άνθρωπος της σχέσης. Μου αρέσει η συντροφικότητα. Αλλά φτάνω σε σημεία ακραία και γίνομαι υπερπροστατευτικός. Αφού μου λένε: ”σταμάτα, δεν είσαι γονιός μας, γκόμενοι είμαστε!”.

«Θέλω να προσφέρω στον άλλο άνθρωπο. Αν δεν δώσω κάτι στον άλλον που χρειάζεται -κι ας το αγνοεί ότι το έχει ανάγκη, λόγω ηλικίας, γιατί μπλέκω με μικρότερα άτομα- δεν έχει νόημα για μένα», κατέληξε.


σχετικα αρθρα