Μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του YouTube, η Μιράντα Σινγκς, έκλεισε συμφωνία με την πλατφόρμα Netflixγια μια σειρά οκτώ επεισοδίων.

Η Μιράντα είναι αστέρι πρώτου μεγέθους με 5,8 εκατομμύρια συνδρομητές, περισσότερες από 823 εκατομμύρια θεάσεις και στο Twitter –κρατηθείτε- έχει 2,19 εκατομμύρια ακολούθους.

Εδώ η Μιράντα, με το καρτουνίστικα βαλμένο κόκκινο κραγιόν, κάνει «Focus» στην Αριάνα Γκράντε: 

 

Και λίγο από ... Αντέλ: 

H κωμικός Κολίν Μπέιλιντζερ Έβανς, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Μιράντα Σινγκς, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Haters Back Off» (Μισητές κάντε πίσω).

Στα βίντεο της η ιντερνετική Μιράντα είναι μια ατάλαντη, εγωπαθής, νάρκισσος, περίεργη και εκκεντρική περσόνα που τραγούδα και χορεύει απαίσια, αλλά η ίδια έχει αντίθετη άποψη για τον εαυτό της και παραδίδει «tutorials», αναλύει τα τρέχοντα γεγονότα, τα οποία παρανοεί, συνεργάζεται με άλλους YouTubers και κομπάζει για τους επικριτές της διαβάζοντας hate mail που λαμβάνει. Στους μισητές της με το σλόγκαν«Haters Back Off».

Η Έβανς δημιούργησε τον χαρακτήρα για να σατιρίσει τους "κακοφωνίξ" αλαζόνες τραγουδιστές, οι οποίοι πιστεύουν ότι ανεβάζοντας τα βίντεο τους στο YouTube θα καταφέρουν να μπουν στη βιομηχανία του θεάματος.

Κάτι που κατάφερε η ίδια.