current views are: 13

25 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση07:05

Σόφη Πασχάλη: Κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω δημοσιευμάτων

«Με ενόχλησαν δημοσιεύματα (…)Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που κατέληξα στο Νοσοκομείο», δήλωσε η Σόφη Πασχάλη, σε συνέντευξή της στον «ΑΡΤ 90,6 FM» και την εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό.

Δημοσίευση 07:05’

«Με ενόχλησαν δημοσιεύματα (…)Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που κατέληξα στο Νοσοκομείο», δήλωσε η Σόφη Πασχάλη, σε συνέντευξή της στον «ΑΡΤ 90,6 FM» και την εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό.

«Με ενόχλησαν δημοσιεύματα (…) Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που κατέληξα στο Νοσοκομείο», δήλωσε η Σόφη Πασχάλη, σε συνέντευξή της στον «ΑΡΤ 90,6 FM» και την εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό.

Η γνωστή γυμνάστρια μεταξύ άλλων είπε ότι δεν έχει ανακαλύψει να της λένε ψέματα σε μια σχέση, «γιατί δεν σκαλίζω, δεν ψάχνω» και πρόσθεσε:
Δεν μου έκανε καλό η δημοσιότητα στις προσωπικές μου σχέσεις. Δεν είναι ωραίο να μην πηγαίνω στα μέρη που πήγαινα από μικρή.(…) Δεν αλλάζω τις συνήθειες μου για αυτό».

Επίσης, η Σόφη Πασχάλη είπε πως από μικρή είναι πειθαρχημένη και σημείωσε:

Δεν έχει για εμένα αξία το χρήμα. Έχω δουλέψει στην τηλεόραση χωρίς να πληρωθώ.

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο γράφει βιβλίο και ότι γενικά ρισκάρει και ακολουθεί το υποσυνείδητό της. «Δεν έχει πέσει έξω ποτέ», είπε.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Σόφης Πασχάλη:

Για ψέματα σε σχέσεις:

«Δεν έχω ανακαλύψει να μου λένε ψέματα σε μία σχέση γιατί δεν «σκαλίζω». Δεν ψάχνω. Εννοείται ότι δεν μου αρέσουν τα ψέματα σε μια σχέση»

Για το πρόσφατο ταξίδι της στην Αμερική:

«Τα πράγματα να τα βλέπουμε στην πραγματική τους οντότητα. Πήγα στην Αμερική για σεμινάρια της γιόγκα. Έμαθα να βάζω το fitness μέσα στη γιόγκα! Ισομετρικές ασκήσεις πάνω σε step με βαράκια κυκλικό που το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό»

Για την πρώτη της τηλεοπτική συνεργασία:

«H αναγνωρισιμότητα μου ξεκίνησε από τον «ΑΝΤ1» στην τότε πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Σπύρο Χαριτάτο, τον Γιώργο Καραμέρο δεν τον είδα ξανά από τότε.

Τώρα συνεργάζομαι με το «Εpsilon» και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Namaste». Κάνω συνεντεύξεις με βάση τη γιόγκα και αφήνουμε ένα ωραίο μήνυμα πάντα μετά το τέλος της κάθε συνέντευξης.

Έχω να σας πω ότι η Ναταλία Γερμανού κάνει γιόγκα και είναι πολύ πειθαρχημένη!»

Για αν την ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα:

«Όχι δεν μου έκανε καλό η δημοσιότητα στις προσωπικές μου σχέσεις. Δεν είναι ωραίο να μην πηγαίνω στα μέρη που πήγαινα από μικρή. Πήγαινα από μικρή στη Μύκονο, πριν αποκτήσω την αναγνωρισιμότητα αυτή. Επομένως έχω αποφασίσει απλά να μην με απασχολεί. Δεν αλλάζω τις συνήθειες μου για αυτό»

Για αν την έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή:

«Με ενόχλησαν δημοσιεύματα, αλλά πιο πολύ ήταν δημοσιεύματα τότε για έναν άνθρωπο (Σπύρο Χαριτάτο) ότι έχω κάνει σχέση, συγκατοικώ μάλιστα μαζί του κ.λ.π. Ήταν ψέματα όλα αυτά. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που κατέληξα στο Νοσοκομείο. Οι γονείς μου σκέψου πως αντέδρασαν όταν διάβασαν όλα αυτά»

Για την προσωπικότητα της:

«Είμαι απλά ο εαυτός μου. Από πολύ μικρή με είχαν στον αθλητισμό. Από μικρή είμαι πειθαρχημένη»

Αν έχει αξία το χρήμα για εκείνη:

«Δεν έχει για εμένα αξία το χρήμα. Έχω κάνει πολλά δωρεάν πράγματα. Έχω δουλέψει στην τηλεόραση χωρίς να πληρωθώ. Τα πράγματα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν. Μου αρέσουν οι εναλλαγές, θέλω να είμαι σε διάφορους χώρους. Βαριέμαι εύκολα.

Ήμουν πολύ σπάταλη, αλλά κατάφερα να το βελτιώσω. Δεν είμαι σπάταλη για τον εαυτό μου. Μου αρέσει πολύ να κάνω δώρα σε φίλους. Πολλές φορές μάλιστα δεν κοιτούσα το κόστος

Το χρήμα έρχεται όταν δεν το κυνηγάς!»

Συμβουλές πριν την προπόνηση από την Σόφη Πασχάλη:

«Έχει σχέση με το τι έχεις φάει πριν την προπόνηση. Δεν πρέπει να έχεις φάει κάτι βαρύ και να μην έχεις πιει πολύ νερό. Προσοχή στην ποσότητα του νερού πριν την γυμναστική»

Πρέπει να ταιριάζεις με τον προπονητή σου. Είναι ο «ψυχαναλυτής» σου μέσα στην ημέρα»

Πως διατηρεί την σιλουέτα της:

«Πολλά γεύματα σε μικρές ποσότητες και με αυτό τον τρόπο λειτουργεί καλύτερα και ο μεταβολισμός. Δεν τσιμπάω επίσης, ένα πολύ βασικό πράγμα»

Για την καθημερινότητα της:

«Θα ξυπνήσω 9:00 το πρωί, θα φάω μια μπάρα δημητριακών που μου δίνει ενέργεια και δύναμη. Μετά θα κάνω κάτι για τα 3 περιοδικά που συνεργάζομαι, η για το «Fthis.gr», η για το «Epsilon» και το απόγευμα στο γυμναστήριο»

Ποιος είναι ο αγαπημένος της τρόπος γυμναστικής:

«Μου αρέσουν οι ισομετρικές ασκήσεις περισσότερο. Που έχουν να κάνουν με το βάρος του σώματος σου και με τις αντιστάσεις»

Σε τι φάση την βρίσκουμε τώρα:

«Είμαι στην πιο ώριμη φάση της ζωής μου! Ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω. Γράφω όπως ξέρεις στο Fthis.gr και γράφω κάποιες φιλοσοφίες που έχουν να κάνουν με το Fitness. Γράφω βιβλίο αυτό το διάστημα!»

Για τους στενούς ανθρώπους γύρω πολλές:

«Έχω πολύ στενό κύκλο γύρω μου. Τον αγαπημένο μου τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Δεν μου αρέσει να έχω από εδώ και από εκεί παρέες, απλά για να έχω γύρω κόσμο»

Για το αν έχει χρόνο για εκείνη:

«Έχω χρόνο για εμένα. Το βράδυ θα κάτσω να γράψω για το βιβλίο μου, θα δω τον αγαπημένο μου κλπ. Το παν είναι να έχεις οργάνωση στο πρόγραμμα σου.

Πολλές στιγμές με χαλαρώνουν. Ειδικά η στιγμή που κάθομαι μόνη μου με το σκυλάκι μου την Λούση με χαλαρώνει πολύ!»

Για πρωταθλητισμό:

«Έκανα καλλιτεχνικό πατινάζ. Έκανα πρωταθλητισμό και όταν κάνεις πρωταθλητισμό στερείσαι πράγματα. Όταν λοιπόν είπα θα ασχοληθώ, επικεντρώθηκα εκεί. Δεν μετανιώνω για ότι έχω κάνει.

Γενικά ρισκάρω και ακολουθώ πολύ το υποσυνείδητο μου. Δεν έχει πέσει έξω ποτέ!»

Radio Game: «Η πρώτη σκέψη ακούγοντας μια λέξη»!

Στη λέξη Βάρη σκέφτηκε την Ζυγαριά

Στη λέξη Μουσική σκέφτηκε τη Βίσση (To σκέφτηκε πολύ!)

Στη λέξη Μαστίγιο σκέφτηκε το Sex (γέλια)

Στη λέξη Λουλούδι σκέφτηκε τον Ρομαντισμό

Στη λέξη Έρωτας σκέφτηκε την Αγάπη


σχετικα αρθρα