Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Michael Douglas, ο οποίος επειδή πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε το φημισμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, δημοσίευμα του “National Enquirer” αναφέρει πως ο σταρ του Hollywood έχει μόλις... τρεις μήνες ζωής.

Άγνωστες πηγές του σκανδαλοθηρικού περιοδικού αναφέρουν πως ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε για τον ηθοποιό και πως καθώς η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη. Πριν λίγες μέρες είδαμε την λαμπερή εμφάνιση της Catherine Zeta Jones σε πρεμιέρα της στο Λονδίνο και μάλιστα αυτό προκάλεσε εντύπωση, καθώς η ηθοποιός δε φαινόταν καθόλου λυπημένη.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Αύγουστο του 2010, ενώ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο στο φάρυγγα. “Είναι “καθαρός” εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ασθένεια δεν έχει επιστρέψει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Douglas, διαψεύδοντας το μακάβριο δημοσίευμα.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο ηθοποιός επισκέφθηκε το νοσοκομείο, αλλά για ένα απλό τσεκάπ, το οποίο επιβάλλεται να γίνεται κάθε έξι μήνες.