Στο «φως» και άλλη παράνομη σχέση του Schwarzenegger


Δεν έχει περάσει καιρός από την ιστορία με το εξώγαμο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την οικιακή βοηθό και το διαζύγιο που επακολούθησε με την επί 25ετίας σύζυγό του Μαρία Σρίβερ, και στο φως έρχεται άλλη μία πτυχή του… άπιστου «Άνρι». Η Δανή ηθοποιός Μπριγκίτε Νίλσεν έκανε την αποκάλυψη ότι ο Τerminator είχε και με αυτήν παράνομο σύντομο δεσμό, ευτυχώς όμως (για τον ίδιο) χωρίς… εξώγαμο!

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία οδεύει αισίως στα πενήντα (είναι γεννημένη το 1963), αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Red Sonja το 1985 με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Σβαρτσενέγκερ, οι δυο τους απόλαυσαν κάποιες πολύ… ιδιαίτερες στιγμές!
   
«Ξέραμε και οι δύο ότι ήταν κάτι εφήμερο και “παράνομο” που δεν θα διαρκούσε περισσότερο απ’ όσο τα γυρίσματα της ταινίας οπότε ούτε αντισταθήκαμε ούτε το μετανιώσαμε» τονίζει η ξανθιά ηθοποιός. «Θέλαμε να δοκιμάσουμε τα πάντα και τα δοκιμάσαμε. Πέρασα υπέροχα. Δεν είχαμε ενδοιασμούς, υποσχέσεις, περιορισμούς…».

Στη συνέχεια η Μπριγκίτε Νίλσεν αποκαλύπτει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια δεν είχε αναφέρει καθόλου το όνομα της μέλλουσας συζύγου του (δεν είχαν παντρευτεί ακόμη) και πως ένιωθε σα να ήταν «η μοναδική» γι’ αυτόν. «Εάν ήξερα για τη Mαρία ή μου έλεγε “ξέρεις, θα την παντρευτώ ”, δε θα άφηνα να συνεχιστεί ο σύντομος δεσμός μας».

Η Δανή ηθοποιός, τέλος, αποκάλυψε ότι ο «Άρνι» είχε προβλέψει πως θα ασχοληθεί με την πολιτική από τότε.

Πηγή: star.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο