Βραδινή έξοδο με την σύζυγό του Σταυρούλα, έκανε ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο 49χρονος ερμηνευτής όχι μόνο κάνει σπάνιες εμφανίσεις σε κοσμικά μέρη, αλλά ακόμη πιο δύσκολα θα τον βρει κανείς να διασκεδάσει με τη σύζυγό του.

Ο χαμηλών τόνων, Κώστας Μακεδόνας, βρέθηκε στο Baraonda, όπου εμφανίζονται οι αγαπημένοι του συνάδελφοι, Τόλης Βοσκόπουλος και Νίκος Νομικός.

Ο Κώστας Μακεδόνας, είναι πολλά χρόνια παντρεμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σταυρούλα και μάλιστα έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μανόλια και τον Νικόλα. Ο τραγουδιστής όχι μόνο διασκέδασε με τη σύζυγό του, αλλά του δόθηκε και το μικρόφωνο από τον Νίκο Νομικό, προκειμένου να πει μερικά δικά του αγαπημένα τραγούδια.

Η Σταυρούλα, είναι το στήριγμα του Κώστα Μακεδόνα και στις δύσκολες στιγμές του τραγουδιστή, ειδικά όταν κόντεψε να χάσει την ζωή του μετά από ατύχημα που είχε με ελικόπτερο.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος: «Της έχει μείνει μία τραυματική μνήμη γιατί πέρασε πάρα πολύ άσχημα, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό. Και πέρασε άσχημα ακόμη και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα πράγματα: Δεν μας είχαν καν βρει, την παίρνανε διάφοροι στο τηλέφωνο και της έλεγαν «συλλυπητήρια». Ήταν πολύ σκληρό, δεν είναι εύκολο. Η Σταυρούλα ξέρει πάρα πολύ καλά την αγάπη μου αλλά και πόσο πολύ η αεροπορία είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι του εαυτού μου, δεν θα μου έλεγε ποτέ «Δε θέλω να ξαναπετάξεις». Φροντίζω τώρα μετά από κάθε πτήση να την ενημερώνω ότι προσγειώθηκα, ότι «όλα πήγαν καλά».