current views are: 36

4 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση13:50

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Μιλά πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον Σπ. Παπαδόπουλο!

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι περίπου 35 χρονών, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον Μάρτιο κλείνει τα 61!

Δημοσίευση 13:50’

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι περίπου 35 χρονών, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον Μάρτιο κλείνει τα 61!

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι περίπου 35 χρονών, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον Μάρτιο κλείνει τα 61!

Ο έρωτας όμως χρόνια δεν κοιτά και ειδικά όταν είναι κεραυνοβόλος!

Οι δυο ηθοποιοί ήρθαν κοντά πάνω στη σκηνή, στο έργο «Μου λες Αλήθεια», το οποίο και μετέφρασε η Νικολέτα.

Πλέον μάλιστα, δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρύβουν, αφού και επίσημα ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε το χαρτί του διαζυγίου από τον γάμο του με την Αθηνά Τσιλύρα.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε πρόσφατα πρώτη φορά για τη σχέση της στο ΟΚ!: «Ο Σπύρος δε μας αφήνει ήσυχους. Είναι αυστηρός αλλά είναι ωραίο. Δεν βαριέσαι να παίζεις το ίδιο έργο τρία χρόνια. Κάνουμε παρατηρήσεις, δοκιμάζουμε άλλα, είναι διαδικασία σε εξέλιξη. Μου αρέσει πολύ στον Σπύρο που, ως σκηνοθέτης και θιασάρχης δεν σε αφήνει να βουλιάξεις. Το να δουλεύεις μαζί του είναι ευλογία, λόγω της εμπειρίας και των χιλιομέτρων που έχει διανύσει στη δουλειά. Είναι σαν να ξανασπουδάζω.

Είναι δοτικός ανεκτικός και γενναιόδωρος. Αν συνηθίσεις τον τρόπο δουλειάς του, δε θες να σταματήσεις να δουλεύεις μαζί του» είπε και συνέχισε για τη σχέση τους:

«Όταν κλείνει η πόρτα του θεάτρου, κλείνει. Είναι δουλειά. Γι’ αυτό δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο ή με ένα δημοσίευμα γιατί δεν έχει να κάνει με τον κόπο της δουλειάς μου. Είναι διαχωρισμένα στο μυαλό μου τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Άλλο το να μιλήσω για μένα, για το πώς είμαι ως άνθρωπος. Δεν έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις και αν δώσω, είναι με αφορμή τη δουλειά. Έχω συνηθίσει τα προσωπικά μου να τα συζητάω με τους φίλους μου. Έχω ξεκαθαρισμένο ότι το ένα είναι δουλειά και το άλλο προσωπική ζωή. Επειδή είμαι πολύ ταγμένη στο θέατρο και εγκατέλειψα τα πάντα γι’ αυτό, δεν μπορώ να παρασυρθώ να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο. Είναι εμπειρία να παίζω με τον Σπύρο, αλλά είναι και λίγο «βάρος». Άλλωστε, το κριτήριο να δουλεύω μαζί του είναι μόνο καλλιτεχνικό. Αν μου προτείνει έναν ρόλο που δε μου αρέσει, δε θα τον δεχτώ. Όπως θα έκανα σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Επίσης αν έχει έναν ρόλο, που νομίζει ότι δε μου πάει, δε θα μου τον προτείνει. Η επαγγελματική μας σχέση είναι ξεκάθαρη, γι’ αυτό είναι υγιής»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέλεξε ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που και οι δυο αγαπούν και πολύ συχνά επισκέπτονται ταβερνάκια είτε μόνοι τους είτε με φίλους τους.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους υποστηρίζουν ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ευτυχισμένος και ήρεμος έπειτα από το διαζύγιο  με την Αθηνά Τσιλύρα, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, αφού τέθηκε σοβαρό θέμα με το μοίρασμα της περιουσίας τους.  

Το εντυπωσιακότερο είναι ότι δημοσιεύματα μιλούν ακόμα και για γάμο.