Δεν πρόλαβαν να πουν την είδηση σήμερα στο «Πρω1νό» και έσκασε μύτη το δελτίο Τύπου!

Το τελευταίο όνομα, που ανακοινώθηκε για το talent show είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη, καθώς ποτέ δεν είχε συμμετάσχει μέχρι τώρα η ηθοποιός σε τέτοιου είδους show.

Βέβαια, την ίδια έκπληξη για τους ίδιους λόγους προκάλεσαν και τα υπόλοιπα ονόματα του Σταμάτη Φασουλή και του Πέτρου Φιλιππίδη

Διαβάστε και το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού:

"Το επιτυχημένο τηλεοπτικό θέαμα που λατρεύει τους Stars και που αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό «Your Face Sounds Familiar», έρχεται για  τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Η  αγαπητή σε όλους Μαρία Μπεκατώρου, θα είναι για ακόμη μια φορά η οικοδέσποινα της εκπομπής. 

Ανανεωμένη και πιο απολαυστική από ποτέ η κριτική επιτροπή του αγαπημένου talent show θα αποτελείται από τον καταξιωμένο στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης Σταμάτη Φασουλή, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους ηθοποιούς στην Ελλάδα τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον μοναδικό Νίκο Μουτσινά και την ταλαντούχα και λαμπερή ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, απίστευτες μεταμφιέσεις, ατελείωτη διασκέδαση και άφθονο τραγούδι! Το «Your Face Sounds Familiar»,  έρχεται και φέρνει όλα τα αστέρια της showbiz στις οθόνες σας! 

Κάθε Κυριακή μόνο στον ΑΝΤ1".