Το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως, το X Factor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο Σάκης Ρουβάς σήμερα έσπευσε στο κανάλι του Φαλήρου, προκειμένου να ξεναγηθεί στους νέους χώρους.

Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο, κύριο Γιάννη Αλαφούζο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Ο κορυφαίος Έλληνας star θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μουσικό show που έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα σε όλο τον κόσμο κι έρχεται με πλήρως ανανεωμένο concept και πολλές εκπλήξεις σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών!

Από το Φάληρο φυσικά ο Σάκης Ρουβάς "ανέβασε" και φωτογραφία στο instagram, όπου έγραψε στη λεζάντα: "Το @xfactor_gr είναι στο ΣΚΑΪ! Είστε έτοιμοι; #xfactorgr #skai".

Οι υπογραφές μπήκαν και η επιτροπή είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της και  να υποδεχθεί τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η κριτική επιτροπή είναι τετραμελής και αποτελείται από την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Γιώργο Θεοφάνους.
 
Την υποστήριξη των μουσικών ταλέντων στις οντισιόν αλλά και στα backstage των live θα έχει η Ευαγγελία Αραβανή

Σύντομα οι οντισιόν ξεκινούν και η κριτική επιτροπή του X Factor αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας. 

Από τις συγκινητικές οντισιόν ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή. 

Το «X Factor» το  παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής  μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάντε κλικ στις φωτό...