Το «Καλώς μας ήρθες» για τον Γιώργο Λιανό έγινε πραγματικότητα και μάλιστα, πριν από λίγο, έδωσαν on air τα χέρια με την Ελένη Μενεγάκη.

Τη φωτογραφία, που μαρτυρά το γεγονός ανέβασε στο Instagram, στον προσωπικό της λογαριασμό η Κατερίνα Ζαρίφη, στη λεζάντα της οποία έγραψε: «Καλώς μας ήρθες»!

Η Ελένη Μενεγάκη το ‘πε και το ‘κανε σε χρόνο dt! Κάπως έτσι γίνονται τα πράγματα άλλωστε αν η παρουσιάστρια θέλει κάτι! Το λέει και απλά… γίνεται!

Μια λοιπόν, που ο Γιώργος Λιανός δεν ήταν κάπου τηλεοπτικά, αλλά πληρωνόταν από το κανάλι της Παιανίας, είπε να γεμίσει τα μεσημέρια του με λίγη δουλίτσα στο πλατό της «Ελένης» στον Alpha.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ο μήνας έχει 9, ο μήνας είναι ωραίος, η μέρα είναι λαμπερή, έχουμε πάρει τις προβλέψεις μας από την Άση για αυτή τη μέρα γι’ αυτό είναι και η πρώτη του George Lianos... Welcome!» ενώ πρόσθεσε: «Είναι η πιο γρήγορη συμφωνία στο φινάλε της εκπομπής». 

Στις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν μέσα στην προηγούμενη βδομάδα, όταν και ήταν απλά καλεσμένος ο Γιώργος στην εκπομπή της Μενεγάκη, φαίνεται ο τραγουδιστής, ο οποίος φεύγει από τον Alpha, ευχαριστημένος, που μόλις είχε κάνει την πρώτη κουβέντα για τη συμφωνία - αστραπή με την "Ελένη".

Καλώς τον λοιπόν και σιδεροκέφαλος!

Κλικ στη φωτό...