Όσο και να μην το πιστεύετε, το κορίτσι από τη Φλόριντα έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο και έχει δεχθεί επιθέσεις στο διαδίκτυο γιατί είναι πολύ… χυμώδης!

Όπως φαίνεται το ανορεκτικό πρότυπο γυναίκας «προσπαθεί» ακόμη να νικήσει τις καμπύλες, οι οποίες φαίνεται να καταρρίπτουν τα skinny πρότυπα πια!

Ο λόγος για τη Charlotte McKinney, η οποία συνεχίζει να υπερασπίζεται τις καμπύλες και τις αναλογίες της απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι τα μοντέλα πρέπει να είναι αδύνατα και λιγνά.

Το περιοδικό GQ του Μεξικού «ψηφίζει» τη Charlotte McKinney σε ιδανικό pin-up για το μήνα στο τεύχος Φεβρουαρίου, καθώς όλοι συμφωνούν ότι η νέα Kate Upton είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Αισθησιακή, με την ποιότητα των pin-up μιας άλλης εποχής, η McKineey, που έγινε γνωστή ως η διάδοχος της σεξοβόμβας που ονομάζεται Kate Upton έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες (βλ. Guess) και υπερασπίζεται την εικόνα της σε συνδυασμό με την προσωπικότητά της, που κρύβει πολύ χιούμορ. «Είμαι ένα αστείο κορίτσι» είχε πει στο περιοδικό Galore λίγους μήνες πριν. «Δεν με ενδιαφέρει να είμαι απλώς το καυτό κορίτσι. Είμαι πραγματικά αστεία, μου αρέσει να γελάω, θα έλεγα ότι αυτό ακριβώς με χαρακτηρίζει» πρόσθεσε ενώ μίλησε για τις στιγμές που οι τοξικοί χρήστες των social media την έκαναν να νιώσει «άσχημη και χοντρή».

Φωτογραφημένη από το ντουέτο της εικόνας Hunter & Gatti η 22χρονη ποζάρει σχεδόν γυμνή κρατώντας μόνο μια βεντάλια, για ένα ακόμη εξώφυλλο πριν κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία «The Late Bloomer». Η σχέση της με τον 42χρονο ηθοποιό, Stephen Dorff, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Κλικ στις φωτό και video...