current views are: 12

9 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση18:00

Ρήγας για Κοντογιαννίδη: «Όταν έχεις όλα τα προσόντα να είσαι πρώτη γραμμή & δεν είσαι, αυτό σου δηλητηριάζει την ψυχή»

Όπως όλα δείχνουν, η ίντριγκα κυλάει στο αίμα του Έλληνα και φυσικά οι κόντρες δε θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν. Αυτή τη φορά, εδώ και λίγες μέρες, η κόντρα λέγεται «Κοντογιαννίδης VS Ρήγας», οι οποίοι έχουν να κάνουν με “Τρίχες​”.

Δημοσίευση 18:00’

Όπως όλα δείχνουν, η ίντριγκα κυλάει στο αίμα του Έλληνα και φυσικά οι κόντρες δε θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν. Αυτή τη φορά, εδώ και λίγες μέρες, η κόντρα λέγεται «Κοντογιαννίδης VS Ρήγας», οι οποίοι έχουν να κάνουν με “Τρίχες​”.

Όπως όλα δείχνουν, η ίντριγκα κυλάει στο αίμα του Έλληνα και φυσικά οι κόντρες δε θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν. Αυτή τη φορά, εδώ και λίγες μέρες, η κόντρα έχει το όνομα «Κοντογιαννίδης VS Ρήγας» και περιεχόμενο έχει… “Τρίχες“.

«Στις “Τρίχες” κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως. Άλλο να διαβάζεις το σενάριο 50 σελίδες και να βλέπεις ότι στις 48 μιλάει η Ανδρίτσου και άλλο να το βλέπεις να παίζεται. Με έπαιρναν φίλοι και μου έλεγαν “θα σπάσω την τηλεόραση, τσιρίζουν όλοι”. Σα να πνίγουν κοτόπουλα! Πήγα μια μέρα, έκανα δύο σκηνές και λέω “φεύγω, πάω στον Βαρνάβα έχω ένα χωράφι”. Μου λέει η Βασιλική Ανδρίτσου “Α ρε τυχερέ Παύλο εσύ πας τώρα πάνω στο βουνό”. Λέω “κι εσύ μπορούσες να το κάνεις, αλλά εσύ μίλαγες άλλες 39 σελίδες στο επεισόδιο”! Και μου λέει “Τι να κάνω; πες στο αγόρι με τα μαύρα”. Το αγόρι με τα μαύρα ήταν ο Αλέξανδρος ο γλυκός μου. Αλλά το αγόρι με τα μαύρα έγραφε για την κοπέλα τη μαυριδερή. Έτσι καταστράφηκε και ο ένας και ο άλλος», δήλωσε στην εκπομπή «JoinUs» ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μετά τις δηλώσεις του αυτές, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από τα «Καλημερούδια»: «Μπορώ να πω πολλά για αυτό, μπορώ να πω και λίγα, μπορώ να μην πω και τίποτα. Δεν με στεναχώρησε απλώς θεωρώ ότι όταν είσαι σε μια δουλειά είναι λίγο άκομψο να μιλάς για τους συνεργάτες σου αρνητικά. Δε λέω να μην κρίνεις τη δουλειά, έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις τη δουλειά και να μην σου αρέσει κιόλας, έτσι κι αλλιώς ήταν μια δουλειά που δεν άρεσε σε κανέναν, οπότε γιατί να αρέσει και στον Παύλο. Εννοώ ότι είναι λίγο άκομψο, ότι ξεφεύγει από τα όρια κοσμικής αξιοπρέπειας και πιστεύω ότι ο Παύλος αδικεί τον εαυτό του με τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν του αξίζει είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός. Υπάρχει στο χώρο μας μια ειδική κατηγορία ταλαντούχων ηθοποιών, πολύ ταλαντούχων – σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Παύλος – που η ζωή, η τύχη, οι συγκυρίες, το σύστημα δεν ξέρω ο Θεός που μας μισεί, ενώ θεωρούσαν ότι μπορεί να είναι μαρκίζα, δεν έγιναν ποτέ μαρκίζα. Πολλές φορές αυτό δημιουργεί μια πίκρα… Όταν λοιπόν έχεις όλα τα προσόντα να είσαι πρώτη γραμμή και δεν είσαι για κάποιους λόγους, καμιά φορά αυτό σου δηλητηριάζει λίγο την ψυχή σου, σου βγάζει μια πίκρα…».

 


σχετικα αρθρα