current views are: 14

11 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση15:00

Η επανασύνδεση τους πάει… κατευθείαν για γάμο! (φωτό)

Ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου όχι μόνο επανασυνδέθηκαν, αλλά πήραν και τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δημοσίευση 15:00’

Ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου όχι μόνο επανασυνδέθηκαν, αλλά πήραν και τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου όχι μόνο επανασυνδέθηκαν, αλλά πήραν και τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Οι δυο ηθοποιοί πέρασαν ένα μικρό διάστημα χωριστά και σύμφωνα με το Ciao, πριν από λίγο καιρό, συναντήθηκαν, μίλησαν, τα βρήκαν, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Άλκη στην Κυψέλη, και το καλοκαίρι θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο ορκισμένος εργένης, γιος του μεγάλου Νίκου Κούρκουλου, που πάντοτε οι σχέσεις του συζητιούνταν και οι φωτορεπόρτερ τις περίμεναν πώς και πώς για να τις φωτογραφίσουν, θεώρησε πως ήρθε η ώρα να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Ίσως στα μάτια της Ευγενίας είδε τη μητέρα των παιδιών του, αλλά και τη γυναίκα της ζωής του.

Στη δική τους περίπτωση λοιπόν, ο μικρής διάρκειας χωρισμός τους φούντωσε τη φλόγα του έρωτά τους και επέστρεψαν αποφασισμένοι για γάμο!

Την περίοδο του χωρισμού του, οι φήμες περί επανασύνδεσής του με τη Χρύσα Παππά, αλλά και έντονου φλερτ με φιλιά με τη Λίλα Μπακλέση ήταν έντονες. Τίποτε από τα δυο όμως δεν ξέρουμε αν ισχύει…

Δείτε τον Άλκη και σε πολύ παλιότερες φωτογραφίες του…

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS