Είναι το κορίτσι που ανέβασε τη θερμοκρασία στο κόκκινο την περασμένη βδομάδα, με το τσιφτετέλι της στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον Alpha.

Η Τραϊάνα Ανανία είναι 26 χρονών και είναι ηθοποιός. Η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη και φέτος τη βλέπουμε φέτος στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 στον ρόλο της ραδιούργας Ίριδας!

Πριν από λίγες μέρες έγινε όμως περισσότερο γνωστή μέσα από το τσιφτετέλι της με το κομμάτι του Στράτου Διονυσίου «Ο Σαλονικιός».

Ο χορός της έγινε viral και δείτε τι είπε για το συγκεκριμένο γεγονός: «Ξαφνιάστηκα με όλο αυτό που ακολούθησε της προβολής του επεισοδίου της εκπομπής "Στην υγεία μας, ρε παιδιά". Δεν το περίμενα. Μου φάνηκε, πάντως, πολύ χαριτωμένο που ένας χορός προσέλκυσε τόσο πολύ το ενδιαφέρον. Ένα τσιφτετέλι ήταν μόνο, όχι κάποια μεγάλη ανακάλυψη. Ο "Σαλονικιός" μού θυμίζει έντονα τον παππού μου. Εκείνος άκουγε πολύ Στράτο Διονυσίου» συνέχισε.

Τα σχόλια που άκουσε εκ των υστέρων για το τσιφτετέλι της ήταν πολλά. «Μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος μπόρεσε να διακρίνει ότι στην πραγματικότητα είμαι διαφορετική από τον ρόλο που υποδύομαι στους "Συμμαθητές". Δεν άκουσα από κανέναν ότι είδε κάτι έκφυλο στον τρόπο που χόρεψα. Αυτά τα τραγούδια είναι μια ολόκληρη ιστορία και ο τρόπος που τα προσεγγίζει κανείς πρέπει να είναι προσεκτικός. Μου άρεσε που ο κόσμος ένιωσε την ανάγκη μου να... μπλεχτώ με τις νότες. Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι γινόταν γύρω μου. Απλά αφέθηκα στον ήχο του μπουζουκιού» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

Δείτε μερικές ακόμη sexy φωτογραφίες της Τραϊάνας από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram…

Κλικ...