current views are: 10

15 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση11:00

Η Tyra Banks μας δείχνει τον γιο, που μόλις απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας (φωτό)

Η Tyra Banks μόλις έγινε μητέρα με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, καθώς δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσει η ίδια παιδί.

Δημοσίευση 11:00’

Η Tyra Banks μόλις έγινε μητέρα με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, καθώς δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσει η ίδια παιδί.

Η Tyra Banks μόλις έγινε μητέρα με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, καθώς δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσει η ίδια παιδί.

Το super model – παρουσιάστρια απέκτησε τον γιο της πριν από μερικές εβδομάδες και αποφάσισε να δημοσιεύσει στο instagram την πρώτη της φωτογραφία μαζί με τον νεογέννητο.

«Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που έχω ζήσει ποτέ. Ο York, ο μπαμπάς Erik εγώ σας στέλνουμε τόση αγάπη!», έγραψε η χαρούμενη μαμά Tyra Banks κάτω από την πρώτη φωτογραφία του μικρού της γιου, York. Την ίδια φωτογραφία όμως, δημοσίευσε και ο μπαμπάς του νεογέννητου Erik Asla, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: «Μητέρα και γιος». Και οι δυο τους είναι πανευτυχείς και νιώθουν ευλογημένοι που κατάφεραν να γίνουν γονείς.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ για γίνει μητέρα και αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε από μια άλλη γυναίκα να κυοφορήσει το παιδί της.

Την ανακοίνωση της γέννησης του γιου της έκανε η ίδια στις 28 Ιανουαρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε το σκουφάκι του γιου της γράφοντας, «Το ομορφότερο δώρο που πάλεψα και προσευχήθηκα τόσο σκληρά για να αποκτήσω, επιτέλους είναι εδώ! Έχει τα δάχτυλά μου και τα μεγάλα μάτια μου, ενώ από τον μπαμπά του Έρικ, έχει το στόμα και το πηγούνι. Θέλουμε να ευχαριστούμε τη γυναίκα άγγελο που κουβαλούσε το μικρό μας θαύμα, το μικρό μας αγόρι για εμάς. Προσευχόμαστε για όλους εκείνους που παλεύουν για να αποκτήσουν αυτό το πολύτιμο ορόσημό τους. York Banks Asla, καλωσόρισες!».


σχετικα αρθρα