Στον φίλο του, Γιώργο Μαζωνάκη, που τον έχει στηρίξει στο παρελθόν με δήλωσή του, διασκέδασε πριν από λίγες μέρες, ο Παντελής Παντελίδης!

Τι κι αν πρόσφατα βγήκε η Σοφία Αρβανίτη και τον χαρακτήρισε «κακέκτυπο»; Τι κι αν η κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη κρατάει χρόνια, επειδή οι φωνές τους μοιάζουν και ο μικρός υποτίθεται ότι αντιγράφει τον μεγάλο; Ακόμη κι αν η μισή showbiz και όλοι οι αοιδοί της Ελλάδας, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι τοποθετούνται για την κόντρα Sfak – Παντελίδη, ακόμη κι αν τον κράζουν στην Κύπρο για τους προσβλητικούς προς τη Μεγαλόνησο στίχους του εκείνος α δ ι α φ ο ρ ε ί!

Δεν κρύβεται μεν, αλλά αποφεύγει να κάνει δηλώσεις και να σχολιάζει όλα όσα λένε για το άτομό του! Μας θυμίζει λίγο τη στάση της Μενεγάκη αυτό... Λέτε να εμπνεύστηκε από εκείνη;

Ο Παντελής μια χαρά περνάει!

Η αλήθεια που δεν αμφισβητείται είναι ότι ο καλλιτέχνης κέρδισε την αγάπη και την αγκαλιά του κόσμου από το διαδίκτυο και μόνο χωρίς να τον σπρώχνουν οι δισκογραφικές και τώρα το απολαμβάνει!

Δείτε στις φωτό τα λουλούδια, που του πετούν και τα κινητά που απαθανατίζουν τη στιγμή που ο Μαζώ του δίνει το μικρόφωνο!

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS