Η σχέση του γιου της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη με την τραγουδίστρια, Josephine Wendel πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και γιατί όχι; Είπαν να συγκατοικήσουν!

Η Josephine Wendel μίλησε στο ΟΚ και αποκάλυψε ότι μένει στο σπίτι του αγαπημένου της Δημήτρη Παππά: «Το σπίτι είναι του Δημήτρη και συζούμε εδώ από τον Οκτώβριο. Ήμασταν ζευγάρι και πριν από πέντε χρόνια. Επανασυνδεθήκαμε τον Αύγουστο και από τότε είμαστε μαζί. Πρώτη φορά συγκατοικώ με σύντροφο μου. Για μένα είναι πολύ όμορφο, γιατί θεωρώ ότι έτσι μαθαίνεις τον άνθρωπό σου. Η συγκατοίκηση μόνο υπέρ μας έχει λειτουργήσει. Μολονότι και οι δύο έχουμε απαιτητικό πρόγραμμα και ειδικά ο Δημήτρης προσπαθούμε να αφιερώνουμε χρόνο στη σχέση μας κάθε μέρα. Επιδιώκουμε, για παράδειγμα, να τρώμε οπωσδήποτε κάθε μεσημέρι μαζί» δήλωσε και συνέχισε:

«Το διαμέρισμα είναι ρετιρέ και μου αρέσει πολύ. Είναι φωτεινό, με ξύλινα πατώματα και θέα στην Ακρόπολη. Έχει minimal διακόσμηση, την οποία επιμελήθηκα κι εγώ με το δικό μου γούστο. Εκτός του ότι έφερα προσωπικά μου διακοσμητικά αντικείμενα, άλλαξα επιπλέον τη διαρρύθμιση του σαλονιού, ώστε να είναι πιο άνετο και ζεστό. Σε αυτό συμβάλλουν και τα αρωματικά κεριά που έχω σκορπίσει στον χώρο».

Ο φωτογραφικός φακός βρήκε τον Δημήτρη και τη Josephine σε μια από τις πολλές τους βόλτες στη Γλυφάδα, όπου πήγαιναν να απολαύσουν έναν καφέ κι ένα ρομαντικό δείπνο κοντά στη θάλασσα…

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS