Επτά live έχουν γίνει στο Greek Idol και στα δύο από αυτά η κριτής Έλλη Κοκκίνου έχει φορέσει μωβ! Χρώμα που ως γνωστόν η Ρούλα αντιπαθεί.  Το live του Σαββάτου (04/06) ήταν η δεύτερη φορά που η τραγουδίστρια και κριτής του ριάλιτι εμφανίστηκε με ρούχο σε μωβ χρώμα, απόχρωση την οποία η Ρούλα βλέπει ή ακούει και βγάζει «καπνούς», καθώς την θεωρεί γρουσούζικη.

Όμως, δεν είναι μόνο ότι το μωβ είναι χρώμα που μισεί η Ρούλα, αλλά ότι την πρώτη φορά που η Έλλη φόρεσε μωβ, έφυγε από το live για να πάει στο κέντρο όπου τραγουδούσε και είχε τροχαίο, ενώ την δεύτερη φορά, προχθές, λίγη ώρα αφότου το είδε ο Πέτρος Κωστόπουλος, έπεσε από την καρέκλα του!!! Σκεφτείτε δηλαδή τι θα έλεγε από μέσα της η Ρούλα μόλις είδε το χρώμα… Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, οι κάμερες το έπιασαν την τελευταία στιγμή, γιατί όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον παίκτη που διαγωνιζόταν.

Η Ρούλα δεν σχολίασε καθόλου την χρωματική επιλογή της Έλλης, ωστόσο καθόλη τη διάρκεια του show ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική μαζί της και την κρατούσε σε απόσταση. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι η παρουσιάστρια, αγκάλιασε και φίλησε τα άλλα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής, Κώστα Καπετανίδη και Πέτρο Κωστόπουλο, δεν έκανε όμως το ίδιο και με την Έλλη Κοκκίνου. Θερμοκρασίες Αλάσκας θύμιζαν τα vibes που εξέπεμπε η παρουσιάστρια.
 
Πάντως η Ελλη το διασκέδασε. Και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια για το χρώμα του φορέματός της, που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter. Όταν μάλιστα κατά την διάρκεια του live, η Δέσποινα Καμπούρη της έγραψε στο twitter της «πάλι μωβ ρε κοπελιά;» εκείνη απάντησε αμέσως: «Αφού μου αρέσει και μου πάει, εεεεεεεεεεε;;;; Ολοι ακούω. Τους ευχαριστώ πολύ όλους!!!».

Σίγουρα τα «καταθληπτικά» νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το Greek Idol το Σάββατο, η Ρούλα τα απέδωσε στο μωβ χρώμα, που έχει ταυτίσει με την κακοτυχία!

 


Πηγή: star.gr