Δεν πρόλαβε να χορτάσει τη μεγάλη καθαρά προσωπική του επιτυχία και μόλις τέσσερα χρόνια μετά το μεγάλο μπαμ και την αναγνώριση, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε ακαριαία σήμερα το πρωί με το αυτοκίνητό του στο Ελληνικό!

Η είδηση και οι φωτογραφίες του σημείου, όπου ο καλλιτέχνης βρήκε τραγικό θάνατο κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έχει σοκάρει όχι μόνο τους επώνυμους φίλους και συναδέλφους του, αλλά και τον κόσμο, που είχε ταυτιστεί μαζί του, στον πόνο, αλλά και στα όνειρα.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε γενέθλια στις 23 Νοεμβρίου.

Έφυγε στα 32 του, ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής (και λένε πως ήταν καλός στην μπάλα) όμως δεν τα κατάφερε επειδή διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μεγαλοκαρδία.

Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία με τον αδελφό του και τους γονείς του που διατηρούσαν και ακόμη διατηρούν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Στις Πανελλαδικές απέτυχε και ακολούθησε την ασφαλή και σίγουρη λύση του Πολεμικού Ναυτικού όπου ως σχετικά πρόσφατα ήταν εκπαιδευτής.

Παραιτήθηκε όμως για να ασχοληθεί με το τραγούδι, έπαιζε σε ταβερνάκια, μέχρι που ανέβασε τα τραγούδια του στο διαδίκτυο και κατόρθωσε να γίνει το φαινόμενο του 2012 στο χώρο του τραγουδιού, που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τον Justin Bieber και τον Psy.

Ξεκίνησε να ηχογραφεί τραγούδια μόνος του τα οποία «ανέβαζε» στο YouTube και συγκέντρωναν εκατομμύρια «χτυπήματα».

Επαγγελματικά με το τραγούδι ασχολήθηκε σχετικά λίγο καιρό μόλις 4 χρόνια αλλά κατάφερε να κάνει πολλά και να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα με τα τραγούδια του. Ξεκίνησε κάνοντας το πρώτο του video clip στο You Tube το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» και έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα με πάρα πολλά views.

Ο Παντελής είχε δηλώσει πως όλα ξεκίνησαν από ένα προσωπικό του βίωμα ενός χωρισμού, που τον είχε στιγματίσει μέσα του επίσης έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του. Παιδί πραγματικά ταλαντούχο ο Παντελής Παντελίδης καθώς δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πριν από μόλις 4 χρόνια επαγγελματικά με το τραγούδι ούτε πήγε σε κάποια μουσική σχολή. Είναι αυτοδίδακτος. Δεν έχει περάσει ποτέ την πόρτα του ωδείου ούτε για φωνητικά, ούτε όμως και για να διδαχθεί κάποιο από τα μουσικά όργανα. Όλα του τα τραγούδια, τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική είναι γραμμένα από το χέρι του.

Τον Παντελή Παντελίδη αγάπησε ο απλός κόσμος, ο οποίος πάνω στο δικό του όνειρο, που έγινε πραγματικότητα, έχτιζε το δικό του.

Στο Teatro Music Hall θα έκανε αύριο πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του έξι μήνες μετά το ξεκίνημά του: «Το σημαντικότερο προσόν μου, είναι ότι δεν ασχολούμαι με τις ζωές των άλλων, με την κακή έννοια. Το χειρότερο μου ελάττωμα, είναι ότι πριν το Πολεμικό Ναυτικό, ήμουν πολύ επιπόλαιος. Το έφτιαξα μετά όμως!».

Όσο για τη Σελίδα στο facebook του Teatro, όπου αύριο ο Παντελής θα έκανε πρεμιέρα; Μαύρο παντού! Σαν εικόνα προφίλ έχει βάλει μαύρο, ενώ παρακάτω φαίνεται η ανάρτηση, όπου προμήνυε την αυριανή έναρξή του...

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS