current views are: 16

19 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση17:30

Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή! Δείτε τον πώς είναι σήμερα! (φωτό)

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας

Δημοσίευση 17:30’

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει σταματήσει να κάνει και εμφανίσεις. Δε θα μπορούσε όμως να μην τιμήσει με την παρουσία του τον Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος παρουσίασε τη βιογραφία του. Ο τραγουδιστής δεν έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά, ενώ πρέπει να προσθέσουμε ότι όλοι οι καλλιτέχνες τον πλησίασαν και τον ρωτούσαν τα τελευταία του νέα. Ο ίδιος ήταν πολύ ευδιάθετος και φυσικά συνεχάρη τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Στην παρουσίαση της βιογραφίας του Χρήστου Νικολόπουλου έδωσαν το «παρών» πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του ελληνικού πενταγράμμου και όχι μόνο.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπαλαχούτη, «Χρήστος Νικολόπουλος – Η ζωή μου τα τραγούδια μου», πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής), με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών, με συντονίστρια την Έλενα Παπαβασιλείου.

Πρόκειται για τη μυθιστορηματική βιογραφία ενός πηγαίου συνθέτη, ενός δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού, της πολιτικής και του καλλιτεχνικού κόσμου: Γιώργος και Άννα Νταλάρα, Αντώνης Ρέμος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Σκανδαλίδης, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μάνος Ελευθερίου και πολλοί ακόμα. 

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS


σχετικα αρθρα