Στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα έφτασε στις 10 το πρωί η σορός του Παντελίδη Παντελίδη, συνοδεία πλήθους κόσμου και μπάντας.

Η φιλαρμονική μπάντα του δήμου, συνόδευσε τη σορό παίζοντας το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη», το οποίο ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα των θαυμαστών του.

Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Από το πλευρό της οικογένειας του άτυχου τραγουδιστή δε φεύγει ο Αντώνης Ρέμος! Ο τραγουδιστής ήταν ένας από τους πολύ καλούς φίλους του αδικοχαμένου και από την πρώτη στιγμή, που το έμαθε έσπευσε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διεκομίσθη ο Παντελής. Ο Αντώνης Ρέμος πήγε στο νοσοκομείο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά κανείς τους δεν μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο Αντώνης είναι δίπλα στην μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά για να τη στηρίξει αλλά και για να τη βοηθήσει σε ό,τι έχει ανάγκη.

Μάλιστα, τόσο η επιχείρηση του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο ίδιος ο τραγουδιστής αποφάσισαν το Diogenis Studio να μην ανοίξει για δυο μέρες ως ένδειξη πένθους.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αντώνης είναι πραγματικά ο δικός του άνθρωπος».

Την παρακάτω φωτογραφία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Αντώνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πριν από λίγο καιρό, μαζί με τον Παντελή Παντελίδη.

Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.