current views are: 11

20 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση18:35

Αντωνία Καλλιμούκου: «Όταν ερωτεύομαι, τέλος»

Η Αντωνία Καλλιμούκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν ερωτεύεται παράφορα.

Δημοσίευση 18:35’

Η Αντωνία Καλλιμούκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν ερωτεύεται παράφορα.

Η Αντωνία Καλλιμούκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν ερωτεύεται παράφορα.

Ερωτεύεσαι παράφορα;

Υπάρχει άλλος τρόπος; Όταν ερωτεύομαι, τέλος. Όταν αρχίσει να μπαίνει το «αλλά», δεν το απολαμβάνεις. Στον έρωτα πρέπει να αφεθείς, αυτή είναι η ουσία του.

Τα δίνεις όλα;

Χάνω το μέτρο πολλές φορές, αλλά όχι την αξιοπρέπεια μου. Όταν θέλω να ζήσω τον ερωτά μου, δεν θα σπαταλήσω χρόνο να φιλτράρω και να επεξεργαστώ, να προσέξω μην παρεξηγηθώ. Γιατί τότε ζεις για τους άλλους και τους φόβους σου, αντί να ζεις αυτό που έχει έρθει στη ζωή σου. Όσο περνούν τα χρόνια, το «υπηρετώ» περισσότερο αυτό. Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. θα ζήσω αυτό που νιώθω, όπως το νιώθω, με τον άνθρωπο που γουστάρω. Γιατί έχει να κάνει με μένα και αυτόν τον άνθρωπο. Με κανέναν τρίτο. Στον έρωτα είναι δύο και μόνο.

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κατακτήσει;

Οι ανάγκες μας αλλάζουν. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αρχές που θέλω να έχει. Πρώτα από όλα, ειλικρίνεια. Ακόμη και την πιο σκληρή αλήθεια θέλω να την ξέρω. Μη με καλοπιάνει με ψέματα ή με κουβέντες που θα ήθελα να ακούσω. Ακόμη, μου αρέσει ο αλτρουισμοί σε έναν άντρα, η γενναιοδωρία του, να μην είναι τσιγκούνης συναισθηματικά, γιατί τότε δεν υπάρχει λόγος να είμαι μαζί του. Αυτά τα ήθελα πάντα, θέλω να κάνει πράξεις και να μιλάμε με τα μάτια. Αν δεν μου το δίνει αυτά, προτιμώ να είμαι μόνη μου.

 


σχετικα αρθρα