Το αδιαχώρητο επικρατεί στον ιερό ναό που βρίσκεται η σορός του Παντελή Παντελίδη.

Ο κόσμος είναι στην εκκλησία είναι πραγματικά πάρα πολύς και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δύο κοπέλες έχασαν τις αισθήσεις τους. Η μία βρισκόταν μέσα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας όταν λιποθύμησε και η δεύτερη βγαίνοντας από τον χώρο...

Μάλιστα, στην εκκλησία φτάνουν για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη άνθρωποι ακόμη κι από την επαρχία, με τις ουρές να σχηματίζουν εκατοντάδες μέτρα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

«Παιδί μου, πού πας;» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Αθηνάς Παντελίδη, της μητέρας του άτυχου τραγουδιστή, που έφτασε υποβασταζόμενη στις 10 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, συνοδεύοντας τη σορό του γιου της.

Ράκος ο Ρέμος

Ράκος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που έφτασαν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίνο στον φίλο τους, Παντελή Παντελίδη. Μαζί τους ήταν και ο Κώστας Πηλαδάκης με την σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

Με την ελληνική σημαία

Σύμφωνα με τις παραδόσεις του Πολεμικού Ναυτικού, τιμητικό άγημα από τους συμμαθητές του στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥΝ θα παρίσταται προκειμένου να σηκώσει στα χέρια του το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή. 

Το φέρετρο θα σκεπάζει γαλανόλευκη, ως ένδειξη τιμής στην σύντομη παρουσία του στο Πολεμικό Ναυτικό, όπου υπηρέτησε.