Έξι μέρες μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 20 Φεβρουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου τους.

Η Ελένη και ο Μάκης δε θα μπορούσαν να γιορτάσουν πουθενά αλλού πιο prive τη σημαντική αυτή ημερομηνία της ζωής τους, παρά μόνο στο σπίτι του καλού της φίλου και συνεργάτη, Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος φυσικά κι επιμελήθηκε το μενού!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha φωτογράφισε και τις φράουλες με σαντιγί, το αφροδισιακό επιδόρπιο, που ο σεφ πρόσφερε στο τέλος του δείπνου της επετείου.

Οι πιο στενοί φίλοι και συνεργάτες τους ήταν εκεί! Ο αδελφός της, Θοδωρής Μισόκαλος με την αγαπημένη του και πρώην συνεργάτη της Ελένης, Αντωνία Καλλιμούκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του, Νάταλι Κάκαβα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ευχήθηκαν για τον πρώτο χρόνο έγγαμου βίου του τρισευτυχισμένου ζευγαριού!

Η μέρα αυτή είχε πολύ έρωτα, καθώς και ο αδελφός της με την Αντωνία πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και οι φίλοι και γνωστοί τους λένε ότι δε θα αργήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα!