current views are: 19

22 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση14:47

Όταν οι επώνυμοι αποχαιρέτησαν τον Παντελή Παντελίδη

Σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ είπε το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη!

Δημοσίευση 14:47’

Σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ είπε το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη!

Σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ είπε το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη!

Άνθρωποι, που τον στήριξαν, τον πίστεψαν και τον βοήθησαν στον χώρο, προκειμένου να αναδειχθεί το ταλέντο του, αλλά και άνθρωποι που τον προστάτεψαν από το να μην πέσει σε παγίδες της δημοσιότητας, που θα χαλούσαν την εικόνα του.

Παρόντες όμως ήταν και κάποιοι, οι οποίοι έσπευσαν να στηλιτεύσουν τη δουλειά και το ταλέντο του, όπως η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μετανιωμένη πήγε στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, για να τον αποχαιρετήσει.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και τον φίλο του, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος βρέθηκε στην ίδια παρέα με την πρώην σύζυγό του, Ντορέττα Παπαδημητρίου, παρόλο που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έμεινε σιωπηλός σε όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, ο Μάρκος Σεφερλής, τις παραστάσεις του οποίου τιμούσε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά και ο Κώστας Μαρτάκης, με τον οποίο θα έκανε πρεμιέρα την επόμενη μέρα του άδικου χαμού του, αλλά και η Δέσποινα Βανδή, που τον πίστεψε και θέλησε να ηγείται του σχήματος στο Teatro.

Όλοι  μαυροντυμένοι…

Η Πάολα, συντετριμμένη έκλαιγε με λυγμούς στην αγκαλιά της Άντζελας Δημητρίου, ο μακιγιέρ, ο Γιάννης Μαρκετάκης, η Αμαρυλλίς, ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου, η Ελένη Χατζίδου, ο Ηλίας Ψινάκης με την Ελένη Φουρέιρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου

Φυσικά, ο κολλητός του φίλος, Γιώργος Μαζωνάκης, στον οποίο διασκέδαζε λίγες μέρες πριν και πολλοί πολλοί ακόμη!

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS