Μέχρι και ψήφισμα στη γνωστή πλατφόρμα Avaaz δημιούργησαν, με το οποίο μαζεύουν υπογραφές, προκειμένου η παρουσιάστρια να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Το «όνομα» του ψηφίσματος είναι: «Owner of ANT1 Group, Minos X. Kyriakou: Να απολυθεί η Φαίη Σκορδά & ΣΙΑ απο τον ΑΝΤ1 - Fire Fay Skorda (Garlic) - ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ"».

Όλο το θέμα ξεκίνησε από τις δηλώσεις, που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά για τον Παντελή Παντελίδη, λίγο πριν τον θάνατό του: «Το ότι δεν έχει τις σπουδές που θα έπρεπε εντάξει! Ακολουθεί τον δικό του δρόμο που αρέσει κιόλας. Μέχρι ποιο σημείο αρέσει; Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και εκεί αυθόρμητα να πας να κάνεις μια ομοιοκαταληξία χωρίς να κάνεις μία δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τι συνέπειες μπορεί να υπάρχουν, να πετάξεις μία λέξη έτσι, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο», είχε πει η Φαίη Σκορδά. Από την άλλη η Μαρία Ηλιάκη και ο Άρης Καβαντζίκης δε συμφώνησαν και τον έδειξαν στον αέρα.

Τι ήθελε να τα πει αυτά και καταλαβαίνετε μετά τι πόλεμο δέχθηκε μετά τον θάνατό του! Υβριστικά σχόλια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάστηκε να «κλείσει» τη σελίδα της στο Ιnstagram – για το ευρύ κοινό – και να την κάνει προσωπική. «Πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτά που είπες για τον Παντελή Παντελίδη! Μόνο ντροπή αισθάνομαι για σένα...και αν είχες ανθρωπιά θα έβγαινες δημόσια να ζητήσεις συγγνώμη γι' αυτά που είπες», έγραψε ένας χρήστης στο Facebook. «Φαίνεται ποιος είναι αμόρφωτος! εσύ γλυκιά μου δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο...», γράφει ένας άλλος χρήστης. «Μορφωμένη είσαι εσύ που αδυνατείς να ξεχωρίσεις το Αίγιο από το Αιγαίο», «Οφείλεις μία συγγνώμη στον Παντελή... Βαριά η σκιά του στην εκπομπούλα σας», αναφέρουν κάποια από τα σχόλια.

Χθες, αναφερόμενη στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε να πει: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».

Δείτε το video με την επίμαχη δήλωση, αλλά και όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Παντελή Παντελίδη: