Πολλά γράφονται και ακούγονται για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και τη δημοσιογράφο του Mega.

Μέχρι τώρα, κανείς από τους δυο δεν έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Οι φήμες πάντως λένε ότι ο έρωτας του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο, τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια λένε ότι το ζευγάρι ψάχνει σπίτι για να στεγάσει την αγάπη του σίγουρα με δυο υπνοδωμάτια, καθώς η δημοσιογράφος περιμένει το παιδί του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το newpost.gr επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στο κανάλι της Μεσογείων. Η Ράνια ήταν πολύ φιλική και μας μίλησε κανονικά. Δεν έκλεισε ούτε το ακουστικό, όπως άλλοι λένε, μόλις τη ρωτήσαμε αν ισχύουν τα παραπάνω και θέλησε να μας κάνει την παρακάτω δήλωση:

Δε θέλω να πω τίποτα σε κανέναν. Είναι ανάγωγο να ασχολούνται με προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων. Δεν αφορά κανέναν πόσο μηνών είμαι! Δεν αφορά κανέναν ούτε πού θα μείνω ούτε πόσο μηνών είμαι! Τίποτα από αυτά!

Άνθρωποι από τον πιο στενό κύκλο της Ράνιας λένε ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ότι η δημοσιογράφος με τον Γαβριήλ έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα πρώτα ψώνια για το μελλοντικό τους σπιτικό.

Η γειτονιά που αγαπούν πολύ και οι δυο είναι το Παγκράτι και η έρευνα για τη νέα τους στέγη κυμαίνεται σε αυτή τη γωνιά του κέντρου της Αθήνας, ενώ παράλληλα κοιτούν για έπιπλα σε μεγάλα γνωστά καταστήματα της Αττικής.