Ο Φεβρουάριος σίγουρα θα είναι ένας από τους καλύτερους, πιο σημαδιακούς και πιο προσοδοφόρους μήνες στη ζωή της Ελένη Μενεγάκη!

Εκτός του ότι είναι ο μήνας, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο μάλιστα γιόρτασε και την πρώτη τους επέτειο, γιορτάζει ακόμη τρεις φορές! Ο σύζυγός της, αλλά και οι δυο της κόρες έχουν γενέθλια τον δεύτερο μήνα του χρόνου και οι τούρτες με τα κεράκια πάνε κι έρχονται στο σπίτι των Μελισσίων!

Τι να πούμε ωστόσο για τον Φεβρουάριο του 2016, που της συνέβησαν δυο ακόμη γεγονότα, τα οποία επίσης θα… γιορτάζει και θα θυμάται!

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε πριν από λίγες μέρες από τα γραφεία της L’ Oreal με τα… ανανεωμένα συμβόλαια στα χέρια! Η εταιρεία, με την οποία συνεργαζόταν τον τελευταίο χρόνο, της ζήτησε να συνεχίσει να είναι το κεντρικό πρόσωπο και στη νέα διαφημιστική καμπάνια και φυσικά εκείνη δέχτηκε.

Μετά την υπογραφή, που λίγες μόνο μέρες πριν είχε βάλει στο νέο συμβόλαιο με τον Alpha για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, υπέγραψε λοιπόν ένα ακόμη «χρυσό» συμβόλαιο με την εν λόγω εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. Πώς να μη χαμογελά, να μην πετάει από τη χαρά της, αφού μέσα σε λίγες μέρες εξασφάλισε για κάποια χρόνια ακόμη πολλές χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό της;

Και μετά πείτε εσείς ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας!

Αυτός ο Φεβρουάριος σίγουρα θα της μείνει αξέχαστος!

Όσο για το πρώτο… δωράκι στον εαυτό της; Μια τσάντα Louis Vuitton αξίας πάνω από 3,000€ (φωτό), την οποία βλέπουμε να κρατάει για πρώτη φορά! Στη συγκεκριμένη σειρά βλέπουμε ότι η Ελένη έχει αδυναμία, καθώς έχει ψωνίσει και προηγούμενα μοντέλα από την ίδια, η οποία είναι διαχρονική και η εταιρεία ανανεώνει εδώ και πολλά χρόνια, τα σχέδιά της!

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS