Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τη συνεπιβάτη του Παντελίδη: «Κρίσιμη κατάσταση»

Η 29χρονη κοπέλα η οποία φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια και λίγο έλειψε να ακρωτηριαστεί παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει και για τις δυο συνεπιβάτες του Παντελή Παντελίδη:

Η Φρόσω Κυριάκου έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε, η επέμβαση που έκανε εξελίχθηκε ομαλά. Η Μίνα Αρναούτη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή. Ό,τι συμβαίνει στην κοπέλα αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ αντιμετωπίζεται επειδή είναι σταθερή- χωρίς επιπλοκές, η κατάστασή της. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω της.

Όπως αναφέρεται από τους τέσσερις γιατρούς, που την παρακολουθούν, δεν έχει χτυπήσει καθόλου στο κεφάλι και αυτό είναι πολύ θετικό.

Η Μυρσινή (Μίνα) είχε σοβαρό κάταγμα στο μηρό και στο χέρι, χτύπησε στο θώρακα και είχε πολλά θλαστικά τραύμα. Αν και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και η ίδια παραμένει στην εντατική, επικρατεί ήδη αισιοδοξία και όλοι οι δικοί της άνθρωποι εύχονται όλα να πάνε καλά και να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης...

Συγκεκριμένα, η Αρναούτη είχε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμονοθώρακα. Επίσης υπήρχαν ανοιχτά κατάγματα σε όλη την δεξιά πλευρά του σώματος της και κατάγματα δεξιού βραχιονίου. Μόλις μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, η κοπέλα υποβλήθηκε σε ολόσωμη αξονική χωρίς να υπάρξουν ευρήματα στο κεφάλι και την κοιλιά. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Μετά από πολλές ώρες, έγινε αποκατάσταση του θώρακα.

Όσο για τη μητέρα της Μίνας, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και όπως λένε οι άνθρωποι που είναι γύρω της, οι φίλες της κόρης της είναι συνέχεια δίπλα της και της συμπαραστέκονται ψυχολογικά.