current views are: 13

26 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση10:40

Εβελίνα Παπούλια: «Υπήρξαν στιγμές που κατέρρευσα και έφτασα στα όρια μου»

Για την πιο σημαντική σχέση της ζωής της με την κόρη της, Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου.

Δημοσίευση 10:40’

Για την πιο σημαντική σχέση της ζωής της με την κόρη της, Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου.

Για την πιο σημαντική σχέση της ζωής της με την κόρη της, Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου, μίλησε η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκου» και του «Βίκτωρ – Βικτώρια», Εβελίνα Παπούλια…!

«Από μικρή έλεγα ότι θα έχω παιδί στα 27 μου. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα, καθώς η εγκυμοσύνη προέκυψε χωρίς να την έχουμε προγραμματίσει με τον μπαμπά της Αφροδίτης. Και είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί» εξομολογείται..

Πώς είναι η σχέση σου με την κόρη σου;

«Έχουμε την κλασική σχέση μαμάς και κόρης, αλλά γινόμαστε φίλες όταν εκείνη το επιθυμεί. Είναι ένα γλυκό και συνειδητοποιημένο παιδί και είμαι περήφανη για εκείνη. Μοιάζετε εκπληκτικά εμφανισιακά. Ισχύει το ίδιο και για το χαρακτήρα σας; Ναι, στα περισσότερα μοιάζουμε, ειδικά στο πόσο δυναμικές είμαστε. Η Αφροδίτη είναι ήρεμη δύναμη, πετυχαίνει τους στόχους της ακολουθώντας τους δικούς της ρυθμούς, έχει άλλες ταχύτητες από εμένα».

Στη σχέση και στην καθημερινότητά σας, ποια από τις δυο είναι η έφηβη;

«Ανάλογα με τη φάση που μας πετυχαίνεις! (Γέλια) Ένα 17χρονο παιδί, το οποίο τελειώνει σε λίγο καιρό το σχολείο, θεωρώ ότι διανύει μια περίοδο ωριμότητας, επειδή καταλαβαίνει ότι ήρθε ο καιρός να πάρει αποφάσεις για το μέλλον. Έχει περάσει την τρέλα της εφηβείας και βλέπει τη ζωή λίγο πιο σοβαρά, γιατί πρέπει να επιλέξει τι σπουδές θα κάνει και να βάλει τις βάσεις για τη σταδιοδρομία του».

Τι σε αγχώνει ως μητέρα;

«Κάθε γενιά έχει δυσκολίες, το ζήτημα είναι οι νέοι άνθρωποι να έχουν εφόδια και προσωπικότητα, ώστε να μάθουν ν’ αντιμετωπίζουν ορθά αυτές τις καταστάσεις, για να καταφέρουν να πετύχουν τα όνειρα τους».

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα να μεγαλώσεις μόνη σου την κόρη σου και, παράλληλα, να μην εγκαταλείψεις την καριέρα σου; Υπήρξαν στιγμές που λύγισες;

«Ναι, υπήρξαν στιγμές που κατέρρευσα και έφτασα στα όρια μου. Ήταν κουραστικό και ψυχοφθόρο. Λόγω της μητρότητας για αρκετά χρόνια έκανα πίσω σε κάποιες φιλοδοξίες μου, γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στην Αφροδίτη, κάτι που δεν μετανιώνω. Νομίζω ότι κατάφερα να τα συνδυάσω καλά. Το σίγουρο είναι ότι έγινα πολύ πιο δυνατή μέσα απ’ όλο αυτό και επένδυσα ουσιαστικά στην πιο σημαντική σχέση της ζωής μου».

 

 


σχετικα αρθρα