current views are: 12

29 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση12:00

Όσκαρ 2016: Μπέρδεψαν την Woopi με την Oprah (φωτό)

Χαμός έγινε στο twitter, όταν η ιστοσελίδα Total Beauty, τη χθεσινή βραδιά των Όσκαρ μπέρδεψε την Whoopi Goldberg με την Oprah Winfrey!

 

Δημοσίευση 12:00’

Χαμός έγινε στο twitter, όταν η ιστοσελίδα Total Beauty, τη χθεσινή βραδιά των Όσκαρ μπέρδεψε την Whoopi Goldberg με την Oprah Winfrey!

 

Χαμός έγινε στο twitter, όταν η ιστοσελίδα Total Beauty, τη χθεσινή βραδιά των Όσκαρ 2016, τα οποία παρακολουθήσαμε στην Ελλάδα από τη Novacinema, μπέρδεψε την Whoopi Goldberg με την Oprah Winfrey!

Η ιστοσελίδα μπέρδεψε στα social media, “ανεβάζοντας” φωτογραφία της ηθοποιού από το κόκκινο χαλί και γράφοντας…«Δεν είχαμε ιδέα πως η Όπρα είχε τατουάζ, και το λατρεύουμε #Όσκαρ».

Το tweet φυσικά “κατέβηξε”, αλλά πάνω από 1.000 άτομα το είδαν και έκαναν retweet.

Η Oprah όμως δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το λάθος αυτό και πόσταρε φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας: «Όλοι αγαπάμε την Whoopi Goldberg αλλά δεν της μοιάζουμε όλοι!»

Παρακολουθήσαμε ζωντανά την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 03.30 μετά τα μεσάνυχτα. Η τελετή ήταν διαθέσιμη στο Nova GO, τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema.
Και μη ξεχνάς, ότι τα Novacinema προβάλλουν πρώτα και αποκλειστικά βραβευμένες οσκαρικές πρεμιέρες λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες και 1 χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

 


σχετικα αρθρα