current views are: 13

4 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση04:00

Δείτε καρέ – καρέ τη συνάντηση Γερμανού – Ιωάννου

«Είµαστε µόνο φίλοι µε τη Ναταλία», είπε ορθά κοφτά στο στενό φιλικό περιβάλλον του ο Μάνος Ιωάννου, θέλοντας να δώσει έτσι τέλος στα σενάρια που τον τελευταίο καιρό τον θέλουν ξανά ζευγάρι µε την παρουσιάστρια. 

Δημοσίευση 04:00’

«Είµαστε µόνο φίλοι µε τη Ναταλία», είπε ορθά κοφτά στο στενό φιλικό περιβάλλον του ο Μάνος Ιωάννου, θέλοντας να δώσει έτσι τέλος στα σενάρια που τον τελευταίο καιρό τον θέλουν ξανά ζευγάρι µε την παρουσιάστρια. 

«Είµαστε µόνο φίλοι µε τη Ναταλία», είπε ορθά κοφτά στο στενό φιλικό περιβάλλον του ο Μάνος Ιωάννου, θέλοντας να δώσει έτσι τέλος στα σενάρια που τον τελευταίο καιρό τον θέλουν ξανά ζευγάρι µε την παρουσιάστρια. Η αλήθεια είναι πως δόθηκαν αρκετές αφορµές ώστε να ξεκινήσουν οι φήµες. Μια τυχαία συνάντησή τους πριν από δύο εβδοµάδες στο bar-restaurant «Passaji», έπειτα από κάλεσµα του κοινού τους φίλου Χάρη Σιανίδη, αλλά και η εµφάνιση της παρουσιάστριας στις πρώτες σειρές του θεάτρου «Ακροπόλ» όπου παίζεται η παράσταση «Γαµπροί για πούληµα», στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρώην αγαπηµένος της, φούντωσαν τα σενάρια περί επανασύνδεσης.

Σενάρια που έγιναν ακόµα πιο έντονα όταν πριν από λίγες ηµέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ξανά τη Ναταλία και τον Μάνο να αποχωρούν µαζί από το ίδιο bar -restaurant. Με εκείνον να είναι µάλιστα ιδιαίτερα περιποιητικός µαζί της όταν την πλησίασε για να της µιλήσει, παρόλο που κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια. Αλλά και εκείνη ήταν πολύ φιλική µε τον ηθοποιό, µην κρύβοντας πόσο είχε χαρεί που τον ξανασυναντούσε. Εκτός, όµως, από τα αµοιβαία φιλικά συναισθήµατα, τίποτα άλλο δεν συµβαίνει µεταξύ τους, σύμφωνα με τη real.

Όπως η ίδια η Ναταλία εξήγησε σε τηλεοπτική συνέντευξή της πριν από λίγες ηµέρες: «Έχουµε µια πάρα πολύ καλή σχέση µε τον Μάνο. ∆εν θα µπορούσα να µην έχω καλή σχέση µε ένα άτοµο τόσο καλό, αξιαγάπητο και γλυκό. Που δεν µου έχει κάνει και τίποτα ο άνθρωπος ποτέ. Όταν ξινίζεις και µουτρώνεις για έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή σου, είναι σαν να ξινίζεις και να µουτρώνεις µε τον εαυτό σου. Είναι σαν να ακυρώνεις το παρελθόν σου και τις επιλογές σου».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε κατά την πρώτη τυχαία συνάντησή τους, πρόσφατα ο Μάνος παραδέχτηκε δηµοσίως: «Οµολογώ ότι αισθάνθηκα λίγο αµήχανα στην αρχή, αλλά καθίσαµε και µιλήσαµε. Τη Ναταλία την αγαπώ πάρα πολύ. Στο κάτω-κάτω δεν τσακωθήκαµε ποτέ για να µη µιλάµε. Για να είµαι ειλικρινής, δεν θα µπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν την είδα, γιατί ήρθαµε πρόσωπο µε πρόσωπο, αλλά κι έτσι να µη γινόταν, ήταν τόσο γλυκιά που δεν µπορούσα να µην της µιλήσω».

 

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS