current views are: 14

5 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση06:58

Όλγα Φαρμάκη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Αλεξάνδρου

Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 

Δημοσίευση 06:58’

Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 

Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η πραγματικότητα σε διαψεύδει, γιατί με τον πρώην σύντροφο σου, τον Γιώργο Γιγουρτάκη, χωρίσατε, αλλά επανασυνδεθήκατε.

«Το να τσακωθείς με τον άνθρωπο σου και να μη μιλάτε για μια-δυο μέρες, ή και περισσότερο, δεν σημαίνει ότι χωρίσατε κιόλας. Απλώς, όταν μια σχέση είναι γνωστή και δουν τον έναν από τους δύο να βγαίνει μόνος του, αμέσως θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους και θα γράψουν ό,τι θέλουν. Δεν είναι μέσα στη σχέση για να ξέρουν η πραγματικά συμβαίνει».

Τελευταία δημοσιεύματα σε θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όταν τον ρώτησαν από το Down Town Κύπρου, είπε ότι όταν μια σχέση είναι στην αρχή της δεν είναι ωραίο να τη δημοσιοποιείς. Τελικά τι συμβαίνει;

«Συμφωνώ με τον Δημήτρη σε αυτό. Για να χαρακτηρίσεις κάπως σχέση, πρέπει να έχει περάσει ένα διάστημα να έχεις γνωρίσει τον άλλον και να είσαι σίγουρος για τα αισθήματα σου. Γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω ανοιχτά για ης σχέσεις μου. Και στο παρελθόν ποτέ δεν είπα τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή».

Θα ρωτήσω ευθέως. Είστε ζευγάρι;

«Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά».

Αν κυκλοφορούσαν φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου να ανταλλάσσετε φιλιά, πάλι δεν θα παραδεχόσουν ότι είστε μαζί;

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα κρυφτώ ή θα σταματήσω να βγαίνω με τον άνθρωπό μου για να μη με «συλλάβουν» οι παπαράτσι. Θα παραδεχτώ ότι είμαι μαζί με κάποιον μόνο όταν νιώσω έτοιμη».

Αν αποφάσιζες να παντρευτείς, μπορεί να το μαθαίναμε μετά τον γάμο;

«Ναι. Είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αν αποφάσιζα ποτέ να παντρευτώ, δεν νομίζω ότι θα έκανα κανέναν γάμο υπερπαραγωγή. Το πιθανότερο είναι ότι θα έπαιρνα τον άνθρωπο μου και ελάχιστους συγγενείς και φίλους και θα παντρευόμασταν σε ξωκλήσι»