current views are: 16

7 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση17:00

Δείτε την πανέμορφη κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου (φωτό)

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε το γνωστό all day resto bar Fifty Seven την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του! 

Δημοσίευση 17:00’

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε το γνωστό all day resto bar Fifty Seven την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του! 

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε το γνωστό all day resto bar Fifty Seven την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του! Ο Σπύρος Λάζαρης-γνωστός και από το Sirene Blue Resort στον Πόρο- μαζί με τον συνέταιρό του Βαγγέλη Ζεντέλη υποδέχτηκαν αγαπημένους φίλους και πλήθος κόσμου από την κοσμική Αθήνα στο πιο hot spot των νοτίων προαστίων σε μια λαμπερή βραδιά γεμάτη κέφι και χαμόγελα.

Εκεί βρήκαμε τη Νικόλ Σαραβάκου κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου, η οποία μας εντυπωσίασε με την ομορφιά της!

Με την άκρως ιδιαίτερη αισθητική του και  με τη διακοσμητική υπογραφή του Αλέξανδρου Βαρβέρη και με προϊόντα από τα Interni και Moda Bagno, το FIFTY SEVEN προσέφερε για μια ακόμα φορά υψηλού επιπέδου φιλοξενία στους καλεσμένους του. Παράλληλα όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στη λαμπερή αυτή βραδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν από κοντά την πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια Τάμτα μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, οι οποίοι απογείωσαν με τα τραγούδια τους τη βραδιά.

Το Fifty Seven στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας αποτελεί σταθμό στο χώρο της εστίασης, καθιερώνοντας ένα ξεχωριστό στυλ και δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρά που όμοιά τους δεν υπάρχουν. Απολαύστε τον πρωινό καφέ σας, το ποτό σας αλλά και το γεύμα ή το δείπνο σε ένα χώρο φιλικό και οικείο που σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό στέκι για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στα δεξιά βλέπουμε τη Νικόλ Σαραβάκου, κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου